Last news in Fakti

6 Септември, 2021 15:30 3 853 4

Ето някои от безумните клаузи в договора на Неймар с ПСЖ

  • неймар-
  • псж-
  • договор-
  • клаузи

Едно от изискванията се състои в това Неймар да се държи приятелски с феновете и да бъде на тяхно разположение колкото е възможно повече

Ето някои от безумните клаузи в договора на Неймар с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Испанското издание “Мундо Депортиво” разкри интересни финансови детайли от договора на бразилската суперзвезда Неймар с Пари Сен Жермен. Според “Мундо” в контракта на Неймар с ПСЖ има клауза, даваща възможност на нападателя да заработва по 541 680 евро на месец, или 6.5 милиона евро годишно при изпълнението на определени условия.

Въпросните изисквания са доста любопитни, като едно от тях се състои в това Неймар да се държи приятелски с феновете и да бъде на тяхно разположение колкото е възможно повече. Освен това от бразилеца се иска да показва вежливост и да не се замесва в ненужни инциденти, тъй като е възприеман като лицето на клуба.

Друго условие, което Неймар трябва да спазва, се състои в това да бъде отговорен и да не закъснява за тренировки, събирания и мачове.

Неймар премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2017 година, когато френският клуб плати на Барселона 222 милиона евро за юношата на Сантос.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе!

    9 0 Отговор
    Не виждам нищо странно в тези клаузи.
  • 2 Порно

    10 0 Отговор
    Какво безумно има в изискване да е навреме за мач и тренировка ?
  • 3 Мдаа

    7 0 Отговор
    Подчертано нелепо заглавие!
  • 4 Искам да знам

    0 3 Отговор
    Неймар от кога е 2-ро разреден футболист, защото някой смята 541 000 по 12 месеца на елката, а не трябва ли по 52 да умножи....