5 Септември, 2021 18:41 2 167 2

Новият договор на Салах цел №1 на Ливърпул

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • договор

Според него в Ливърпул са уверени, че всичко ще премине успешно, въпреки слуховете, че Салах настоява да получава по 500 000 паунда седмично, което е двойно повече от сегашното му възнаграждение

Новият договор на Салах цел №1 на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул продължава преговорите с Мохамед Салах за продължение на контракта с египтянина. Това е и главен приоритет за мениджъра на мърсисайдския тим Юрген Клоп, съобщава журналистът Николо Шира в „Туитър“.

Според него в Ливърпул са уверени, че всичко ще премине успешно, въпреки слуховете, че Салах настоява да получава по 500 000 паунда седмично, което е двойно повече от сегашното му възнаграждение. Договорът на 29-годишния нападател е до юни 2023 година., но от клуба искат да го продължат до лятото на 2025 година.

Салах е футболист на Ливърпул от 2017 година и с отбора той спечели Премиършип, Шампионската лига и Световното клубно първенство. В пресата наскоро се носеха слухове, че е възможно играчът да бъде трансфериран в Реал Мадрид.

В същото време експертът на „Sky Sports“ и бивш играч на мърсисайдци Джейми Карагър очаква Мохамед Салах да последва примера на своите съотборници от Ливърпул и в скоро време да подпише споразумението. В заключителния ден от летния трансферен прозорец нов договор сключи капитанът Джордан Хендерсън и Карагър е на мнение, че това е много важно.

„Не само Хендерсън, но цяла група играчи сключи дългосрочни контракти. Мисля, че Ливърпул притежава някои от най-добрите играчи в света като Алисон и Ван Дайк, които вече преподписаха. Мисля, че Салах ще бъде следващият. По времето, когато аз играех, футболисти от такъв калибър щяха да отидат в Реал или Барселона“, коментира Карагър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    7 3 Отговор
    Мазният мохамеданин не заслужава и досегашните пари. В Рома беше водоноска на Тоти и такъв щеше да си остане ако не беше Клоп да го направи футболист ,който има един финт но бяга бързо .

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    Е малко ли е? 😀