6 Септември, 2021 19:25 3 483 20

Станимир Стоилов: Симеон Славчев не иска да разтрогне, има финансови претенции!

  • симеон славчев-
  • левски-
  • станимир стоилов

Не виждам защо държавата да не помогне на Левски и ЦСКА

Станимир Стоилов: Симеон Славчев не иска да разтрогне, има финансови претенции!  - 1
Снимка: БГНЕС


Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори с представителите на медиите след днешната открита тренировка на "сините". Той сподели какво се случва с входящите трансфери, призна, че има проблеми в преговорите със Симеон Славчев за разтрогване на договора му, а също така призова държавата да помогне на Левски и ЦСКА-София финансово за модернизиране на базите.

"Част от документите за Кордоба са подписани и остават дребни детайли с парагвайския клуб, които трябва да се изчистят. Надявам се, че до края на деня всичко ще е приключило. Имаме още една цел. Надяваме се Драган да се върне в Левски утре. Целта в селекцията беше да наблегнем на млади футболисти. Не можем от четирима футболисти да вземем четирима млади. Засега се движим в нашите си възможности. Не можем да се надскачаме. Славчев не може да намери решение с клуба за разтрогване на договора. Има финансови претенции".

"Футболът е най-популярният спорт в света и държавата правилно обръща внимание на определени градове. Левски на този етап не е получил средства за подобрение на базата. Същото важи и за ЦСКА. Радостен съм, че Пловдив и Кърджали получиха финансиране. Даже нека да получат още. Но държавата трябва да намери начин да помогне на Левски и ЦСКА. Левски преди 13 години инвестира милион и половина лева в терена. Ние също трябва да получим финансиране и то по най-бързия начин. На всички трябва да се помага по най-добрия начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alex

    23 0 Отговор
    Епа звънни на Боко, у нЕго беа акциите на Левски, що не кихна некое евро!!!
  • 2 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    45 2 Отговор
    Г-н Стоилов аз виждам голям проблем в това държавата да финансира футболни клобове на милионери. Докато в същото време не може да намери средства и 1,5 млн. български пенсионери мизеруват с 300 лева месечно. Аз смятам, че държавата трябва да финансира пенсионерите и бедните. А не фурболистите МИЛИОНЕРИ като вас и Наско Сираков. Аз съм отвратен от елитните алчни спортисти не само футболисти и другите/щангисти, боксьори, борци, волейболсти, лекоатлети .../, които изнудвате държавата. Аз не смятам, че разно ритнитопковци като вас, трябва да разпределят парите от данъците на нас НАРОДА. И да взимат от мизеруващи пенсионери, за да дават на милионери футболисти. Голяма част от народа, въобще не го интересува ФУТБОЛА или спорта. Не го интересува нито Левски, нито ЦСКА, нито националният отбор по футбол.

    Коментиран от #4

  • 3 Левскар

    3 9 Отговор
    А дано Драган да се върне. За Славчев беше ясно че така ще направи, жалко. Обаче като прави така Стоилов да го праща вкъщи и да не играе да видим как ще си намери отбор после.
  • 4 Бази

    6 12 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Алоооо човека не казва да се спонсорира отбора или играчите а спортната база!!! Тя и без това не е собственост на клубовете. На тази база играят и децата и други спортисти в някои бази. Недейте настроивайте едни срещу други народа.
  • 5 нико

    19 0 Отговор
    ЗАЩО не ДАДЕ тази идея на времето за ЦСКА . А сега и за двата отбора на единия покрай другия . Никой в българия не получава даром и не трябва . Всичко ни е наред че на футбола по напред . На времето имаше работа , пари , спорт, спортни училища , отлични спортисти , препълнени стадиони , световни титли и т.н. , но беше ТАТО а не крадливия и неук БОКО .

    Коментиран от #6

  • 6 Бази

    1 9 Отговор

    До коментар #5 от "нико":

    Нико ти четеш ли какво казва? Става въпрос за базите където трениат и нашите деца! Няма нищо общо с НАП и данъци!

    Коментиран от #8

  • 7 Урко

    25 1 Отговор
    Държавата достатъчно ви помага бе, Мърьо. Търпи ви с години да не внасяте осигуровки и да не плащате данъци. Коя друга частна фирма може да си хо позволи?

    Коментиран от #9

  • 8 дааа

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бази":

    Базите на Левски и ЦСКА не са България. Защо само те трябва да бъдат облагодетелствани? Аман от тях!

    Коментиран от #12

  • 9 Левскар

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Урко":

    Всяка една ти колко фирми си имал през живота си??? Кога си имал работа с банки или НАП. Хората нямат никакво желание да те фалират ама никакво. Проблема е че се начисляват лихви и те наистина тежат. Тука обаче става въпрос за базите!!! Общините помогнаха на Лудогорец, Черно Море, Арда, Ботев това е идеята за стадионите а не за данъци.

    Коментиран от #14

  • 10 Порно

    3 2 Отговор
    Какво иска , държавата да им построи козирка , да не им викат Кабриото? И се присламчва към Микрето, та дано ги огрее и тях. Те и припсовете от 5 години не плащат наем за базата с оправдание за някакви инвестиции.
  • 11 Лост

    7 0 Отговор
    Славчев нави Г. Миланов да дойде в Левски. Покрай него живнаха малко. Естествено, че ще има притенции.
  • 12 Бази

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "дааа":

    Ти нормален ли си???
    Прочети какво ти пише човека, че вече е помогнато в Разград, Пловдив, Кърджали и казва че се радва за тях. Казва после че трябва така да се постъпи и с Левски и ЦСКА. Големи сте комплексари, човека говори само и единствено за базите където тренират бъдещите национали на България. Това няма нищо общо с заплати на футболисти, треньори, НАП, данъци и т. н.
  • 13 каунь

    5 0 Отговор
    от къф зор от мойте данъци ше отиват пари към дупки бездънни и за пури и сафатита?
  • 14 Барба Ганьос

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    НАП прекратява всяко споразумение с просрочени вноски или пропуснато текущо плащане. Защо за тия се прави изключение , си отговорете сами.

    Коментиран от #16

  • 15 Джеймс

    0 3 Отговор
    Славчев е психар, атент от Линекс. Тржянски кон, дори Спортинг Лисабон на чуждо то разпознаха, че е прорадалец. Чичо Венци, вземи го- добър е, ще бъде легенда на добрата, стара Славия! Моля те, ти правиш звеззи!

    Коментиран от #20

  • 16 Левскар

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Барба Ганьос":

    Татко Барба аз имам фирма на мен ли ще ги говориш??? Няма такова нещо, просто начисляват здраво лихви. Провери какво откриха в НАП новият служебен министър. Милиони неплатени данъци на които им изтича давноста и може никога да не ги вземат. Стига лъгахте и за ЦСКА ще ти кажа те имаха много по големи суми да дават на НАП и не ги фалира НАП. Вие сами пожелахте и се фалирахте и по точно Христо Стоичков вашият идол!!! Престанете да лъжете имаме да плащаме на НАП лихвите си текат периодино се изплащаме.
  • 17 Ultra

    1 1 Отговор
    Славчев,ти си страшна издънка-автоголове,грешни пасове,шизофрения и чалга,...освен това мек и изнежен футболист..
  • 18 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Държавата мандра, що не вземете се обедините двата клуба? Идвало ли вие на акъла? Ще се казвате Целски и без това само селяни играят при вас.
  • 19 Бай Брадър

    0 0 Отговор
    Абе туфлек , защо трябва всеки който гоните да НЯМА финансови претенции ? Когато раев ги взимаше никой нищо не му каза-зимната селекция ? И който си потърси правата го оплювате ? Помощ от държавата ли ? Че малко ли е където не сте обявени за фалирали ???
  • 20 Бай Брадър

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Джеймс":

    Чичо венци ви бие кото маче от дирек където ви хване ! Акъл давай на раев !!!