Last news in Fakti

7 Септември, 2021 09:50 2 006 2

Мъри Стоилов видял голям потенциал в крило на Левски и искал да го доразвие

  • здравко димитров-
  • левски-
  • станимир стоилов

Мъри е наблюдавал множество мачове, преди отново да поеме сините, и един от играчите, които са му направили огромно впечатление, е бил именно играчът, дошъл от Септември

Мъри Стоилов видял голям потенциал в крило на Левски и искал да го доразвие - 1
Снимка: БГНЕС

Здравко Димитров впечатлил новия старши треньор Станимир Стоилов. Опитният специалист е заявил, че вижда голям потенциал в крилото и иска да го доразвие, след което младокът да бъде трансфериран в чужбина и съответно Левски да спечели добра сума за неговия трансфер.

Мъри е наблюдавал множество мачове, преди отново да поеме сините, и един от играчите, които са му направили огромно впечатление, е бил именно играчът, дошъл от Септември.

Треньорът оценява качествата на бившия младежки национал и е решил да му помогне, след като Димитров се забърка в скандали извън терена.

Стоилов е провел разговор, в който му е казал, че ще разчита на него и иска Димитров да изчисти главата си.

Това се видя в пълна сила по време на контролата със Спортист Своге (2:1), в която Димитров бе един от най-дейните на терена и постоянно търсеше топката. По време на проверката той показа голямо желание и често се връщаше по-назад, за да търси кълбото, както и да помага в защита.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 перо

    0 1 Отговор
    Всичко е така , ама има едно нещо , което е решаващо - " хубава работа , ама сиганска !!!