Last news in Fakti

12 Септември, 2021 18:31 4 034 10

Венци Стефанов: Не разбрах защо смениха съдията на почивката срещу ЦСКА!

  • венци стефанов-
  • славия-
  • цска

"Как ли стават тия работи?! Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!", каза президентът на Славия

Венци Стефанов: Не разбрах защо смениха съдията на почивката срещу ЦСКА!  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази пред Спортал разочарование от съдийството на Георги Кабаков в снощния двубой на "белите" на стадион "Българска армия" срещу ЦСКА. Тимът на Златомир Загорчич стигна до реми с гол в добавеното време.

"Доволен съм от точката, защото я постигнахме с мъжка игра! Браво на всички момчета, браво на Светльо Вуцов! Той е цесекар, но играе със сърце и воля срещу своя любим отбор. Щом е син на Велислав Вуцов и е станал цесекар, това показва, че има свое собствено мнение и умее да го отстоява".

Не разбрах обаче защо ни смениха съдията на почивката срещу ЦСКА! Много съм разочарован. Вие не забелязахте ли, че през второто полувреме свири друг съдия?! Сигурно Дейвид Копърфийлд го е сменил, не знам. Как ли стават тия работи?! Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!

Разбрах, че Петър Величков е говорил нещо по телевизията. Първоначално тръгнал да се кандидатира за президент на Футболния съюз под давлението на най-сериозните футболни хора в България... После планът се попроменил. Брей, добре. Да вземе обаче да каже имената на най-сериозните футболни хора в България. Кои са? Явно ние не сме сред тях", заяви шефът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заслужаваш

    13 13 Отговор
    Извадете му зъбите на този, и го оставете една година без тях.Дори те съжелявам, мога да бъда и по лош.
  • 2 Много ти тичат момчетата Бате

    6 2 Отговор
    Уморили са го завалията, като моторетки са ти момчетата!
  • 3 Горчо

    5 12 Отговор
    Празни приказки! Такава сватба не бях гледал от години. Съдията искаше тирето да бие, но те не искаха. Направиха здзвезда малката Вуца и му повдигнаха трансферните акции!

    Коментиран от #5

  • 4 НХТ

    5 1 Отговор
    Cвeтльo Вуцoв! Тoй e цeceкaр, нo игрae cъc cърцe и вoля cрeщу cвoя любим oтбoр. Щoм e cин нa Вeлиcлaв Вуцoв и e cтaнaл цeceкaр, тoвa пoкaзвa, чe имa cвoe coбcтвeнo мнeниe и умee дa гo oтcтoявa
  • 5 Гуци

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Горчо":

    И кокалите на дедако му, Царство му небесно!
  • 6 слаб съдия

    13 2 Отговор
    Съдията трябва да бъде изхвърлен от съдийството. Даде несъществуваща дузпа, изгони футболист на Славия без причина- нямаше фаул, всячески подпираше комунистическия отбор. И пак не успяха да бият, защото са слаб отбор, съйстъване от наемници, има един-двама българи.
  • 7 Слабаков

    12 2 Отговор
    Слаб е ловешкият отбор, славистите заслужаваха победата, ако имаше честен и обективен съдия, а не този наемник.
  • 8 Овча купел

    14 2 Отговор
    В Славия винаги ще има млади и отлични футболисти и то българи, а в ЦСКА- наемници от Африка и задния двор на Америка. Играят по половин- една година и вземат нови. И разчитат на такива като Кабаков да ги подпира.
  • 9 Хамбург

    10 1 Отговор
    Такива съдии като Кабаков, в Германия ги изгонват от футболния съюз
  • 10 Ники

    3 2 Отговор
    По добре да няма професионален футбол в България ако не се построят модерни стадиони ако не се ремонтират старите и не се промени начина на подготовка на младите български футболисти