Last news in Fakti

13 Септември, 2021 09:50 11 508 10

Валери Божинов с екстремен подарък за сина си, Алисия е наблизо!

  • валери божинов-
  • левски-
  • алисия-
  • парашут-
  • скок с парашут-
  • рожден ден

Явно това е била изненадата за сина им Валери-младши, който днес навършва 14 години

Валери Божинов с екстремен подарък за сина си, Алисия е наблизо! - 1

Валери Божинов очевидно не скучае след раздялата с Левски. Бившият нападател на "сините" e имал вълнуващо преживяване днес със сина си Валери-младши. Това стана ясно от публикациите на двамата в "Инстаграм".

Валери Божинов с екстремен подарък за сина си, Алисия е наблизо!

Божинови скочиха с парашут, а от кадрите се разбра, че и Алисия е била до тях, пише БЛИЦ.

Явно това е била изненадата за сина им Валери-младши, който днес навършва 14 години. Поводът събра Божинов с бившата му съпруга Алисия.

Валери Божинов с екстремен подарък за сина си, Алисия е наблизо!

Наследникът им показа в социалните мрежи колко щастлив е след екстремното преживяване.

Валери Божинов с екстремен подарък за сина си, Алисия е наблизо!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ядосан

    19 3 Отговор
    Е и ?!?
  • 2 YUI

    21 0 Отговор
    Честно казано не се бъркам, интересувам от личния живот на хората и ако исках да знам нещо за тях можеше и лично да се абонирам или следвам техен профил, защо ни информирате така жълто кой откъде скочил, нямам никаква идея, знам само, че отсрани изглежда да имате като лимит от "новини" за деня, иначе черна точка? = Факти, пожълтявате и вие с есента, малко май, а?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "YUI":

    Това е НЕТ-капитализъм в действие! Тоягата и морковчето! Сега му казват целеполагане! Всеки списвач на ясла трябва за деня, седмицата..... да наклика Х броя статии по някакви определени от шефа теми за да си хване рейтинга по брой статии, коментари под статиите, кликнати +/-, "погледнати" рекламки......! И като не стигат за бройката новините по темите - пускат по някоя такава безобидна жълтина! Например още до 01.00ч. Венелина си има статия на тема секс, а после влиза в кухнята! До 07.00 Тишо Шумов - КОВИД и т.н.!
  • 5 Гост

    10 0 Отговор
    Тази Алисия май беше чалгарка . Страхотна комбинация футболист и поп фолк певачка . Икой се интересува тези какво имам правят . Още малко ще почнат да пускат какво и кога са закусвали.
  • 6 Тъпи на джанка

    12 0 Отговор
    Убави, ама тъпи на джанка - fElling ...
  • 7 Журналисти- професионалисти

    7 0 Отговор
    Гледай какви работи пишете , а за финал на US Open нищо. Браво господа и госпожи

    Коментиран от #9

  • 8 От Ювентус

    11 0 Отговор
    и Манчестер Юн, до Ботев Враца... Защо продължавате да го определяте ка то нападател, какъвто не е след първата си контузия във Фиорентина. Две години минаваше метър и никой не разбра, че не разбира футболната игра (благодарение и на уменията на Джери Паломба), но след 2007 година не е никакъв професионален футболист (още по-малко, нападател). Показателите му са: 1 гол на 4 присъствия. На 35 години е, а от 10 е приключил с футбола (дори в българското първенство): 2011-2021 - 213 срещи (да не смятаме изиграните минути, че ще лъсне в цялостната си некадърност), в които е вкарал 61 гола, става въпрос заотбори като Лече, Верона, Виченца, Тернана, Ботев Враца... Половината от отборите в които е играл последните 10 години, са в Б група. От Фиорентина, Ювентус и Ман Сити, на 25 години в Б групите на Италия и Китай. Няма нужда да му придавате по-голямо значение, отколкото има в действителност. Фактите говорят по-добре от всичко останало. Парите, платени за Божинов, са една от най-големите измами в историята на футбола.
  • 9 Какво да пишат?

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Журналисти- професионалисти":

    Това беше ерата Джокович. Постигна много, ред е на следващия. Честита победа на Медведев, за него трудното тепърва започва. Женският финал - родена в Канада британка, с родители румънец и китайка, спечели US open...
  • 10 незнайко

    1 0 Отговор
    Не може да бъде, това е НЕЧУВАНО и НЕВИЖДАНО да се запише в книгата на ГИНЕС !!! Хвала на РАЗВЕДЕНОТО семейство !!! Защо новата МАЙКА не е с тях ??? ОТВРАТ !!!