13 Септември, 2021 06:55 3 526 15

Станимир Стоилов посочи и основния проблем на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • локомотив пловдив

От българския футбол, който наблюдавам напоследък има прекалено много симулации, много викания по терена, които пречат и на съдиите

Станимир Стоилов посочи и основния проблем на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Сарши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след равенството 2:2 с Локомотив Пловдив на „Лаута”. Този мач бе повторен дебют за специалиста начело на „сините”.

В интервюто си след мача Стоилов посочи и основния проблем на Левски към този момент.

Ето какво сподели наставникът на „сините”:

Смятам, че стана интересен мач за хората. Опитахме се да играем футбол и двата отбора, на моменти имаше и добри неща, имаше и проблеми. Основният проблем е с кондицията и физическият проблем. Докато бяхме добре физически, затваряхме добре пространствата. Трябва да работим сериозно в организацията на играта. Общо взето като старание и тактическа дисциплина съм доволен.

Наложи се да правим промени, които бъркат нашия облик. Трябва да работим по този компонент. Най-доброто е, че футболистите се опитаха и дадоха много в защита.

От българския футбол, който наблюдавам напоследък има прекалено много симулации, много викания по терена, които пречат и на съдиите. Играчите на Левски трябва да са джентълмени. Не позволих на лекаря да влезе, защото той няма какво да направи. Ако някой е получил тежка контузия, то той ще напусне. Футболът е игра за джентълмени и играчите трябва да се научат да играят без симулации.

Искам да са дисциплинирани. Нашият отбор трябва да продължи да развива своя стил. Трябва да подобрим играта си в защита, трябва да подобрим и кондицията. Докато бяхме свежи, играчите се стараха имаше колективни действия, далеч сме от това, което трябва да изглеждаме като отбор. Видях един отбор, който искаше да спечели, но физическите сили не ни стигнаха.

От нас се иска работа, нищо не можем да направим. Това са нашите играчи. Имат футболни качества, трябва да подобрим кондицията. Аз уча моите футболисти, че носят синята фланелка и не трябва да се съобразяват с никого. Надявам се в следващия мач да изглеждаме по-добре и по-уверени. Най-важното да стабилизираме и да подобрим игровия облик, а след това да подобрим и тежкото финансово положение на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    30 1 Отговор
    Той проблема е ясен - не могат да играят футбол
  • 2 Bai Nudals

    15 13 Отговор
    Мъри ще създаде проблеми на доста от отборите.

    Коментиран от #4

  • 3 Последния Софиянец

    26 2 Отговор
    Проблема беше Малката перука.

    Коментиран от #7

  • 4 Алфа Вълкът

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "Bai Nudals":

    Най-вече на уефски, особено като тръгне да си пребира компенсациите! АХАХАХАХАХА

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Bai Nudals

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Който се смее последен...
  • 7 Левскар

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Стига плюхте човека. Да първият гол и той има вина, но не само. Иначе игра добре и си връща формата. Истината е че защитата може още а Локото не е лош отбор на мен ми харесаха. Да им се чуди човек как стигнаха до това лошо положение в класирането, но имат потенцисл.
  • 8 Тре

    7 6 Отговор
    Абе на тоя защо все задника му снимат и показват по интервютата
  • 9 бфс

    2 5 Отговор
    Кауня е пълен некадърник и вие ще го видите скоро
  • 10 вили

    2 3 Отговор
    Кауня само Йомов ще го оправи
  • 11 ПЕЕВ

    4 0 Отговор
    БРАВО МЪРИ РАЗИГРАЙ ГИ ТЕЗИ МЪРЗЕЛИ.
  • 12 Фрг

    2 0 Отговор
    Михаилов е тежък и бавен,има вина за головете.левски винаги е имал добър вратар и голаджия 9 ка.без такива няма да стане..
  • 13 Баш Левскар

    2 0 Отговор
    Няма защо да се заблуждаваме-и 2-та гола срещу нас станаха след недобри намеси на Перуци. Иначе отборът живна малко и особено защитата, но все още е твърде далеч от добрата форма и претенции за титли купи и участия в Европа- са мираж. Ако Мъри получи наистина това което иска- до една година може да има по-добри резултати!
  • 14 Курт Доколенков

    1 0 Отговор
    Основният проблем е че ги няма Вагнер, Томашич, Бижутера, Бабангида, Ричи, Домусчийски и Урсула. Като има такива като тях, ще има и добър Левски. Мъри Стоилов знае как да стане!
  • 15 Андреи 157

    1 1 Отговор
    При първия гол грешката е на Михайлов топката мина на 15 сантиметра от него можеби не е очаквал че ще има гол но подходи много несериозно футбола е колективна игра а Левски е наи обичания отбор в България