Last news in Fakti

13 Септември, 2021 12:06 3 227 4

Новак Джокович се разплака на финала на US Open

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Невероятната подкрепа от трибуните разчувства сърбина и той не можа да сдържи сълзите си

Новак Джокович се разплака на финала на US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович се разплака на финала на US Open с Даниил Медведев. Невероятната подкрепа от трибуните разчувства сърбина и той не можа да сдържи сълзите си. В последния сет при 5:4 Новак даде воля на емоциите си, породени от поведението на феновете.


Ноле поплака и по време на награждаването, когато благодари на феновете, заявявайки, че заради подкрепата им "е най-щастливият човек на света". Световният №1 добави, че ако някой заслужава титлата сега, това е Медведев.

„Искам да започна с поздравления към Даниил. Невероятен мач, невероятен турнир. Ако има някой, който заслужава тази титла от Големия шлем, това си ти. Поздравления за чудесния ти екип, вие сте едни от най-добрите в Тура, разбираме се прекрасно, желая ви още много титли от Големия шлем, сигурен съм, че ще бъдеш на тази сцена отново.

Мислех си върху двата сценария, опитвах си да си представя как ще застана пред вас и какво ще кажа. Искам да кажа, че днес, въпреки загубата, сърцето ми е изпълнено с щастие, защото вие ме накарахте да се чувствам толкова специален.

Докоснахте душата ми, никога в Ню Йорк не съм се чувствал по този начин. Обичам ви, благодаря ви за подкрепата и за всичко, което направихте за мен тази вечер. Ще се видим скоро“, заяви развълнуваният Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 9 Отговор
    Глупости,разплакал се...как пък го видяхте??Вчера показа,че понякога и Господ има лош ден!

    Коментиран от #2

  • 2 Глупи

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ами виж снимката бе, кьорчо!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сръбе на върбе

    0 2 Отговор
    Не искам да съм на мястото на нашите кремлофили, те харесват по партийна линия и сърби и руснаци. Как ли са се разкъсвали изстрадалите им от злоба душици ? Те си знаят.