Last news in Fakti

21 Септември, 2021 20:20 2 922 5

Джошуа определи Усик като по-сериозен съперник, отколкото Кубрат Пулев

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • александър усик-
  • бокс

Британско-украинският сблъсък ще се проведе на стадиона на Тотнъм късно през нощта в събота

Джошуа определи Усик като по-сериозен съперник, отколкото Кубрат Пулев - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион в тежка категория на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа определи бъдещия си съперник Александър Усик като по-сериозен, отколкото Кубрат Пулев, Анди Руис-младши, Александър Поветкин, Джоузеф Паркър и Карлос Такам.

Британско-украинският сблъсък ще се проведе на стадиона на Тотнъм късно през нощта в събота.

“Усик е най-голямото ми изпитание от битката с Кличко насам, като това е основно заради обратния му гард. Знам, че той често се е изправял срещу боксьори с прав гард, докато аз тренирам за него само около три месеца. Положителното е, че развих много работата си с краката и се усъвършенствах в това отношение, като ще видите подобренията на ринга в събота”, каза Джошуа.

Джошуа е със статистика 22-1 (20 КО), докато Усик е непобеден в 13-те си предишни професионални двубоя, но само последните два от тях са в тежка категория - над Чаз Уидърспуун и Дерек Чисора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    16 0 Отговор
    Пульо е сериозен съперник само за онова болното андрейче . Така че сменете си заглавието като на пример ,, джошоа нищо не каза ,,
  • 2 Расова Чистка

    8 3 Отговор
    Мразя негритее, Кукуск Клан Forever !!!
  • 3 Анонимен

    5 1 Отговор
    Усик в последните години имаше няколко контузии, ако беше преди 3-4 години щеше да има голям шанс.
  • 4 Пулю

    14 0 Отговор
    В кръчмата, знаете ли как ги пердаша, като ми пипнат певачката ? Викат ми кръчмарския боец.
  • 5 стоян георгиев

    4 5 Отговор
    приключи ерата на джошуа.ако не го изненада ,което все пак е възможно,джошуа няма шанс.усик е съвсем друга класа.много по-бърз,много по-техничен е украинеца.