Last news in Fakti

21 Септември, 2021 12:04 2 917 1

Антъни Джошуа: Усик е голям шампион

  • антъни джошуа-
  • олександър усик

"Аз обаче нямам проблем да съм под напрежение", уточни британската боксова машина

Антъни Джошуа: Усик е голям шампион - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че е провел много спаринги с боксьори с обратен гард. Това е било голяма част от подготовката му за мача с олимпийския шампион от Лондон Олександър Усик. Тази събота британецът ще защитава шампионските си пояси срещу непобедения до момента украинец на стадиона на Тотнъм в Лондон пред 65 хиляди зрители.

"По време на тренировките се изстисквам до ръба, за да мога да се подобря. Имах тежки спаринги. Тренирах много срещу боксьори с обратен гард. Доволен съм от нивото си на подготовка", сподели Ей Джей.

Усик стана шампион в полутежка категория, преди да се качи при най-тежките, където записа победи над Чаз Уидърспуун и Дерек Чисора в последните две години.

Според някои експерти украинецът няма нужната сила на ударите, за да стане шампион в тежка категория, но Джошуа не смята така.

"Всички боксьори могат да качат категория, някои дори се чувстват по-добре, когато качат категория. Изобщо не мисля за това, че той е бил в полутежката. Обичам предизвикателствата и мисля за това къде съм аз като възможности. От началото на кариерата си приемам големи предизвикателства. Усик е голям шампион. Аз обаче нямам проблем да съм под напрежение", допълни Джошуа, който в последния си мач в края на миналата година нокаутира българина Кубрат Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОпУлеФ

    15 0 Отговор
    Аз за това му казах на Джошуа да ме запомни добре...Едва ли някога ще се бие с такъв палячо като мен ...Томоръл ай шоу ю....