Last news in Fakti

27 Септември, 2021 13:08 3 053 1

Промоутър: Не виждам как може да има мач между Джошуа и Фюри

  • антъни джошуа-
  • александър усик-
  • тайсън фюри-
  • франк уорън-
  • бокс

Джошуа е толкова уязвим - такъв е от векове

Промоутър: Не виждам как може да има мач между Джошуа и Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Поражението на Антъни Джошуа от украинеца Александър Усик означава, че е малко вероятно да има битка за обединената световна титла в тежка категория между британците Джошуа и Тайсън Фюри, каза промоутърът Франк Уорън.

Джошуа не успя да се противопостави на превъзходните боксови умения на Усик и претърпя втората си загуба на професионалния ринг на стадиона на футболния Тотнъм в събота, отстъпвайки титлите си във версии WBA, WBO, IBF и IBO.

"Не виждам как това ще се случи сега. Битката за обединение беше там, каква голяма битка. Сърцераздирателно", каза пред ВВС промоутърът на Фюри.

Реванш срещу Усик ще даде на Джошуа шанс да си върне коланите, но Уорън каза, че "уязвимият" лондончанин не може да се сравнява с Фюри, дори и да се бият.

"Усик е добър боец, боксира се изключително добре. Но Джошуа е толкова уязвим. Той е такъв от векове. Те могат да говорят всичко, когато искат реванш. . . Дори и да победи Усик, какво ще направи Тайсън Фюри с Джошуа?", добави Уорън.

Фюри се изправя срещу Дионтей Уайлдър в Лас Вегас следващия месец, след като подписа договор за трети бой с американеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пульо Пулев

    3 1 Отговор
    Сега е моя шанс срещу Усик . Излизам и мачкам