Last news in Fakti

27 Септември, 2021 13:44 6 597 14

Любопитно ВИДЕО: Усик върна шампионските пояси на Джошуа

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • пояси-
  • бокс

В събота вечерта Усик победи британеца с единодушно съдийско решение, отне шампионските му титли във версии WBA (Super), IBF, WBO и IBO и позира с коланите

Любопитно ВИДЕО: Усик върна шампионските пояси на Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Любопитно видео се появи от съблекалните на "Тотнъм Стейдиъм" след мача между Олександър Усик и Антъни Джошуа.

На кадрите се вижда как украинецът връща шампионските пояси на Ей Джей. Както е известно, в събота вечерта Усик победи британеца с единодушно съдийско решение, отне шампионските му титли във версии WBA (Super), IBF, WBO и IBO и позира с коланите.

Оказа се, че на Олександър Усик ще бъдат изработени съвсем нови шампионски пояси, а старите остават в колекцията на Антъни Джошуа.

Загубата от украинеца коства на Ей Джей не само титлите, но и шансът за мечтан двубой с Тайсън Фюри, който според предварителните оценки щеше да донесе на двамата боксьори сумата от 500 милиона паунда.

Вече е ясно, че Антъни Джошуа ще се възползва от правото си да вземе реванш от Олександър Усик. Тепърва трябва да се уточнят датата и мястото на провеждане на мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чук и Гек

    15 5 Отговор
    Александър се казва човекът! Питайте го, ако не вярвате!
  • 2 Мунчо

    25 7 Отговор
    На украински го произнасят Олександър. Украинците за Русия са като македонците за България, чудят се как да изкривят езика дето е един и същ.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 мдам

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Само дето ако не бяха руснаците, Македония и България щяха да са една държава...

    Коментиран от #14

  • 4 За Усик

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    По думи на Усик украинците и руснаците са братски славянски народи. В Украйна е недолюбван заради мнението му. Украинците гледаха двубоя по високоплатен канал, който многократно забиваше. Докато руснаците гледаха двубоя безплатно по ефирна телевизия.

    Коментиран от #9

  • 5 УСИК

    10 0 Отговор
    Е руски кримчанин
  • 6 Как ми липсва кобрата😂

    26 0 Отговор
    Друго си е Кобрата да се плези и лензи и да му крещи римебър ми😂
  • 7 Кобрата

    19 0 Отговор
    Ей така щях да го бия и аз, но ковида ме отслаби
  • 8 Левски

    10 14 Отговор
    Такава боксова пародия отдавна не бях гледал всичко Според мен беше нагласено и до 10-ия рунд и двамата боксьори бяха свежи без никакви драскотини и без никакви поражения! Очевидно по мускулестия боксьор Джошуа се правеше на набит и се Криеше без да смее да посегне на по-мънички я от него и очевидно много по-голям аутсайдер Усик! Само знам че в света огромен брой хора са загубили огромен брой пари само защото са заложили на очевидно по-силния Джошуа но видите ли той пък взе че загуби тоест всички хора загубиха парите си в полза на букмейкъра! Огромните амбиции за пари съсипаха дори спорта!

    Коментиран от #12

  • 9 Мунчо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "За Усик":

    Руснаците, а и не само, гледаха двубоя по РЕН ТВ, която действително е безплатна и достъпна в нета. А за Усик е интересно, че той е вярващ православен, поддържащ украинската православна църква, а не тази на Фенера! Затова е и недолюбван от властта там.
  • 10 Мумията

    3 8 Отговор
    Гледах мача и трябва да кажа че на Антъни Джошуа му беше адски трудно да се прави на набит!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 стоян георгиев

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левски":

    явно не разбираш нищо от бокс .тва бе уникален мач ,показваш бокса на наи-високото му ниво.бокса не е хамлска работа тип удри въри красавчик,тои е изкуство.двама олимпииски шампиони се сблъскаха и единия победи като не направи почти никакви грешки и не даде шанс на другия да разгърне силните си качества.та гледаите си там футбола и не коментираите бокс.
  • 13 Гай Турий

    9 1 Отговор
    Браво, нашето момче е пич от всякъде. Страхотен боец, много техничен боксьор. Очакваш да нокаутира негъра, но той беше милостив. Не играе като нашя пульо, с отворен гард и без клинчове.
  • 14 Да бе да Русия

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "мдам":

    Ти да не си северно македонец, че си толкова сигурен? Макетата сами си определиха избора - към Сърбия. Дори и сега са в много добри отношения със сърбите, а нас българите ни ненавиждат.