Last news in Fakti

29 Септември, 2021 18:17 1 994 1

Страхотна новина за феновете на футбола в Испания

  • испания-
  • футбол-
  • публика-
  • коронавирус-
  • мерки

До момента беше позволено стадионите да бъдат пълни на 60 процента

Страхотна новина за феновете на футбола в Испания - 1
Снимка: ЕPА/БГНЕС

Стадионите в Испания ще могат да бъдат запълнени на сто процента за първи път от началото на пандемията от коронавирус, потвърдиха от Министерството на здравеопазването в иберийската страна в сряда. Новите правила ще влязат в сила след два дни.

От март 2020 година до миналия май двубоите в Испания се играеха без присъствието на публика заради пандемията. От първия кръг на сезон 2020-2021 здравните власти в страната разрешиха частичното завръщане на феновете по трибуните. До момента беше позволено стадионите да бъдат пълни на 60 процента.

За спортните събития на закрито в Испания е разрешено капацитетът на залите да бъде запълнен на 80 процента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Испания

    3 4 Отговор
    заразени нвма днес в Мадрид, който е 6.5млн им 72 заразени, вие му мислете крепостни селяни в Панелистан!!