Last news in Fakti

30 Септември, 2021 10:27 2 583 3

Ето кога Ман Юнайтед ще продава Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

28-годишният футболист все още не е удължил договора си с клуба, който изтича през лятото и това е една от причините да се стигне до преждевременна раздяла

Ето кога Ман Юнайтед ще продава Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е много вероятно да продаде халфа Пол Погба през януари, пише "Дейли Мирър". 28-годишният футболист все още не е удължил договора си с клуба, който изтича през лятото и това е една от причините да се стигне до преждевременна раздяла.

Другата причина е, че след бурното трансферно лято, в което клубът похарчи 135 милиона паунда за привличането на Рафаел Варан, Джейдън Санчо и Кристиано Роналдо, сега шефовете на клуба не смятат да отпускат сериозен бюджет за трансфери, ако преди това не бъде продаден някой от настоящите играчи. А най-близо до изхода е именно Погба.

Не е тайна, че Оле Гунар Солскяер иска да привлече нов дефанзивен халф. Досега основната му цел бе Деклан Райс от Уест Хам, но твърде високата цена отказа "Червените дяволи", които ще насочат усилията си към Кевин Филипс от Лийдс.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    2 2 Отговор
    ... този, слязъл скоро от палмата е много алчен, искаше 1М паунда седмично..а голове не вкарва...за продан са и слабия Де геа и Магуайр

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Komapak

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "0808":

    Не мисля че спечелиха нещо с привличането на Варан, но те си знаят... Има излишно скъпи футболисти и Поба е точно такъв.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.