Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 19:30 3 009 4

Усик: Не отписвайте Уайлдър срещу Фюри

  • олександър усик-
  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа

Трилогията за пояса на WBC е на път да реши спора идния уикенд

Усик: Не отписвайте Уайлдър срещу Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Победата на Тайсън Фюри над Дионтей Уайлдър не е предрешена в третия мач помежду им, смята новопровъзгласения шампион Олександър Усик.

Със сигурност ще гледам. Не мисля много за това кой ще победи. Ще бъде добра битка. Не отписвайте Дионтей Уайлдър, защото той все още носи нокаута в ръцете си. Определено ще гледам и ми е любопитно кой ще победи. След това ще се бия с този, който държи последния колан. Не ме е грижа дали това ще е Уайлдър или Фюри. Не съм особено добър в прогнозите. Единствената добра прогноза, която ще направя, е, че ще си спретна фантастична вечеря“, завърши в свой стил украинецът коментара си пред DAZN.

Третият мач между англичанина и американеца ще се състои на 9 октомври в Лас Вегас, като именно договорът между двамата първоначално попречи на организацията за двубой за обединяване на безспорната шампионска титла при най-тежките.

Усик се е прицелил в обединяването на поясите, за да се превърне в един от малцината, успявали да покорят двете най-тежки дивизии в бокса.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сан

    5 22 Отговор
    Фюри е торба с л-на.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Да знаеш

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сан":

    Ама държи на бой и лошо удря!
  • 3 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сан":

    Ако застане пред тебе и ти пласира един ще си директно в болницата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.