Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 11:52 1 854 3

Фюри за Уайлдър: Важен е не той, а какво аз ще направя

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • деонтей уайлдър

Ще се приспособя към каквото и да е, и ще спечеля срещата

Фюри за Уайлдър: Важен е не той, а какво аз ще направя - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри даде ясно да се разбере, че психологическите игри на Деонтей Уайлдър просто „не работят“ срещу него и не го интересува дали американецът ще говори или ще мълчи на последната пресконференция преди третия мач помежду им.

Фюри ще даде поредна съвместна пресконференция с Уайлдър в сряда, само 3 дни преди битката за титлата на WBC в тежка категория, която ще се проведе в Лас Вегас.

Американецът от своя страна, не каза нито дума на една от последните пресконференции, но Фюри твърди, че Уайлдър не е в състояние да го разконцентрира преди сблъсъка им, независимо от действията му.

Британският боксьор коментира и работата на Уайлдър с новия му треньор Малик Скот, като каза, че за него това също е без значение.

„Важен е не той, а какво аз ще направя. Аз диктувам събитията. Ще се приспособя към каквото и да е, и ще спечеля срещата. Без значение дали победата изисква нокаут или ще е по точки“, завърши непобеждаваният британец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Искам тоя велик от Столипиново

    7 2 Отговор
    да набие всички и накрая да се вземат с Азис.Кво повече..
  • 2 viki

    2 0 Отговор
    РИНГ.БГ ще излъчва на живо срещата!

    Коментиран от #3

  • 3 Гъбарко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "viki":

    Да не си се объркал нещо, сигурен ли си ?