Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 20:07 3 815 1

Показаха вратата на наш треньор в Германия

  • павел дочев-
  • дуисбург-
  • германия-
  • треньор-
  • уволнение

Българският треньор беше уволнен от клуба заради слаби резултати

Показаха вратата на наш треньор в Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Павел Дочев се раздели с третодивизионния германски Дуисбург. Българският треньор беше уволнен от клуба заради слаби резултати. "Зебрите" заемат 17-ото място във временното класиране с 12 спечелени точки от 11 кръга.

Дуисбург загуби последните си две срещи от Виктория Кьолн и Мепен, а пораженията на отбора от началото на сезона са цели седем.

Дочев пое отбора през февруари и успя да го спаси от изпадане в Регионалната лига през миналия сезон.

В кариерата си българският специалист е бил начело на Падерборн, Зандхаузен, Пройсен Мюнстер, Ерцгебирге (Ауе), Виктория Кьолн, Ханза и ЦСКА.

Припомняме, че част от Дуисбург е бившият защитник на Славия Стефан Велков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    По малък е от мен с4-5 год.Много стойностен и разбиращ от истинския футбол.Тук в България не е неговото място.Да е жив и здрав ще научи на футбол други.Защо ли Бозата не го покани прилично и коректно?Този Колев от набор56 колко мача няма като юноша и деца?Сега пък чак треньор!Смях та смях!