3 Октомври, 2021 14:15 4 448 3

Изненада и не съвсем: Ето кой е първият уволнен мениджър във Висшата лига

  • сиско муньос-
  • уотфорд-
  • уволнение

Собственикът на Уотфорд Джино Поцо не се слави с търпение към мениджърите

Изненада и не съвсем: Ето кой е първият уволнен мениджър във Висшата лига - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Уотфорд остана без треньор, след като Сиско Муньос бе освободен от мениджърския пост само 10 месеца след назначаването си.

Испанецът пое тима през декември 2020 година и успя да спечели промоция за Висшата лига.

"Бордът счита, че последните представяния са силна индикация за негативна тенденция в момент, когато сплотеността на екипа видимо трябва да бъде подобрена. Винаги ще сме благодарни на Сиско за ролята, която изигра в промоцията ни през миналия сезон. Желаем му успех", гласи официалното съобщение на клуба.

"Стършелите" са на 14 място във временното класиране, като са спечелили 7 точки от 7 мача до момента. Класиране и точков актив, които са абсолютно нормални за качеството на Уотфорд. Именно поради това смяната на Муньос е в изненадваща. Още повече, че има отбори в лигата, които са доста по-зле от "стършелите" и като игра, и като резултати. От друга страна обаче собственикът на тима Джино Поцо не се слави с търпение към мениджърите и не му трябва много, за да прибегне до уволнение. От тази гледна точка съдбата на Сиско Муньос не е толкова изненадваща.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха🤣

    3 1 Отговор
    А собственикът какво е очаквал?!? Да се борят за място в евротурнирите?... Точно такива смотаняци съсипват не само спорта, но и бизнеса. Като иска други резултати, "да развърза кесията".

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха ха🤣":

    Има само едно изключение и то се нарича Лестър...

    Коментиран от #3

  • 3 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    и мислех да посоча точно Клаудио и ХОП - изненадааа. Собствениците са направили вече контакт с него. Но не ми се вярва да се навие. Много ми се искаше да дойде в Рома, но като римлянин и романист, има малко страх от феновете. (Много се радвам и на Моу. Два пъти ги гледах на Олимпико и засега вървят добре.)