Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 12:50 1 857 3

Легенда на Левски: Билал Бари трябва да дава банкет!

  • билал бари-
  • левски-
  • стефан аладжов

Рекордьорът по мачове коментира последния двубой с Локомотив Сф

Легенда на Левски: Билал Бари трябва да дава банкет! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски – Стефан Аладжов навърши 74 години вчера. А любимият му клуб не пропусна да му честити.

Рекордьорът по мачове коментира последния двубой с Локомотив Сф и представянето най-вече на защитата на тима, която за пореден път отнесе доста критики от Станимир Стоилов след двубоя.

"И аз мисля, както Станимир Стоилов, че единственото нещо, от което трябва да сме доволни, са трите точки. Много измъчено спечелихме. В защита положението е от слабо към по-слабо. Добре, че Ники Михайлов поне беше на висота. И за Мъри е голяма мъка с тези футболисти".

"Билал Бари най-после вкара – според мен банкет трябва да дава. Защитник да бяхме сложили вместо него – щеше да има повече голове", каза Алджов пред Мач Телеграф.

"Иван Горанов го познавам и имам впечатления за него, още докато беше в спортното училище на Левски, в което аз работих доста години. И той е на моменти. Понякога имам чувството, че се изключва от играта. Слага капитанската лента, но и от него очаквам много повече".

"Толкова слаб старт като този сезон не сме имали. Поне на „Герена“ да биехме. Вече който си иска ни бие на нашия стадион – Славия, Арда… Със сигурност има промяна при Станимир Стоилов, но Мъри не играе на терена. С тези футболисти трябва да избутаме до зимата и тогава да си решаваме проблемите".

"Наско Сираков каза да не очакваме големи селекции, както и че ще вземем до трима нови. Според мен трима изобщо няма да ни оправят. Трябват ни много повече“, заяви легендарният ляв бек, чийто рекорди по мачове трудно ще бъдат надминати скоро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички пищите, че няма футболисти

    3 1 Отговор
    Като изключим школата на Лудогорец, юношеския футбол в България е забравен. И ЦСКА и Левски, и Лудогорец разчитат на не толкова класни чужденци. Няма как да се върнат старите времена във футбола, защото и на Трифон, Ицо, Наско, Балъков са им давали шанс и държавата ги е направила футболисти. Сега йок - мениджъря да вземе комисионна, а собственика на клуба да изпере някой лев. Сега им беше момента на Левски да си вземат деца от школата и да ги очукат в мачове. 1-2 сезона, но после ще станат нещата

    Коментиран от #2

  • 2 Колега

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Всички пищите, че няма футболисти":

    Каквато държавата, такъв и футбола. Отдавна не ги гледам. Едно време не изпусках мач на Армията. Ама и дербитата бяха дербита и футбола на ниво, по метър кажа и кило кръв. Сега се разхождат някви примадони, измислени чужденци, а българчетата дето играят в ЦСКА нямат и понятие от режим. Тоя Йомов лятото на морето пиеше по кило уиски в кръчмата. Лично съм го видял. Е как да стане
  • 3 Мим

    3 1 Отговор
    Така е с 3,4 ма футболисти нови няма да обръсним Герги.Защитата изцяло е за смяна. Напред същата работа.Абе чудно е как ние с пари вземаме Бари и той за близо 30 мача вкарва един гол,докато цекато взима без пари тъмния Кайседо и той на мач вкарва поне по 2 гола.Явно при Левски далаверата е голяма.Никакви скути нямат,всички са за гонене...