Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 12:33 1 707 15

Левски разкри неща от кухнята на клуба, включително за дълговете към НАП

  • иво ивков-
  • левски-
  • нап-
  • задължения-
  • аз съм левски

Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от това положение, трудно ще ни повярват и бъдещите партньори

Левски разкри неща от кухнята на клуба, включително за дълговете към НАП - 1
Снимка: БГНЕС

Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков разкри неща от кухнята на клуба, включително за дълговете към НАП. Той призова феновете на "сините" да подновяват членските си карти, за да покажат за пореден път подкрепата си към любимия клуб. Ивков говори на пресконференцията на "Герена" по повод подновяването на кампанията "Аз съм Левски".

"Искам да призова всички за една невиждана активност в новата ни кампания. Левски има нужда от подкрепа в този момент. Най-важният ни капитал и партньори са нашите привърженици. Тази уникална кампания, която стартира миналата година, трябва да се доразвие. Моля всички, които имат членски карти, да ги подновят, и се надявам да привлечем нови съмишленици", каза Ивков.

"Сигурен съм, че Левски в даден момент ще се отблагодари на феновете по подобаващ начин", продължи изпълнителният директор на "сините".

"Ако нямам яснота за какво ще бъдат използвани средствата, нямам работа тук. Ще ги използваме за най-належащите нужди, да получим глътка въздух, така че клубът да няма проблем с лицензирането и да започнем ренесанса в Левски. Ако не започнем печеленето на купи и титли, то поне да бъдем в битката за тях", каза Иво Ивков.

"Парите ще бъдат използвани по много направления, най-вече за оцеляването на клуба. Едно от приоритетните ни задължения е плащането към НАП. Имаме огромни ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. Трябва не само вноските да плащаме, а да изчистим цялото задължение, тъй като лихвите са ужасяващи", обясни той.

"С кампания като тази трябва да покажем какъв силен инструмент е Левски. По този начин да привлечем още партньори, които да ни помагат", подчерта шефът в Левски.

"Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от това положение, трудно ще ни повярват и бъдещите партньори. Тогава ще можем да покриваме не само текущите задължения към НАП, а директно да ликвидираме дължимото. Моята цел е да осигуря финансова стабилност. Апелирам за доверие към нас. Наясно сме, че ще бъдем под кръстосан огън. Ще имаме разговори с НАП. Иска ни се час по-скоро да има редовно правителство, с което да успеем да се договорим за концепцията за бъдещето на клуба. Това ни е приоритет, но да не забравяме, че имаме и други кредитори", добави Иво Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    11 3 Отговор
    Общи приказки. Българска дъвка"Идеал". Безплатни балончета.
  • 2 БМБ

    11 3 Отговор
    Егати избора уш имат собственик и рекламодатели а пък търсят все от феновете да им помагат.

    Коментиран от #4

  • 3 Коко

    13 3 Отговор
    Какво да договаряш с правителство и каква коцепция за частен клуб. Колко разговори с НАП за разсрочване. Има нормална процедура. Боко вече го няма. Надявам се, че и 40 годишния приятел с перука също скоро да го няма.
  • 4 Алфа Вълкът

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "БМБ":

    25-30млн най-малко им е дългът, без парите на Божков и Русев. С тях прехвърлят 50млн! Всеки месец се появява някой дето ги е осъдил за половин или 1млн. Пък феновете им сигурно са дали над 6млн вече. То така се е пее в химна им: "Аз съм тъпичко човееече, на Герена верен фен!"

    Коментиран от #10

  • 5 ЛСС

    6 3 Отговор
    И докога така?
  • 6 Лозенец

    6 3 Отговор
    Левски:
    "...имам човек във НАП и ми дреме г.за"
    :)
    Ще искат разсрочване, на разсроченото от миналата година, което разсроченото на това от 2017 година!

    А за това че не си спазват договорките, БФС им подарява лиценз всяка година.
    Принципи и равнопоставеност, братче!!!
  • 7 РАЗ ДВА

    0 3 Отговор
    Който е натрупал дълговете той да ги връща!
  • 8 Левски 1914

    1 8 Отговор
    Само Левски!
    От догодина Левски ще бъде шампион и така всяка година!

    Коментиран от #9

  • 9 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    А червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора
  • 10 Левскар

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Хехе ЦСКАри всяко АД има финансов отчет да бяхте го прочели. Оууу забравих вие не можете да четете, по цял ден блъскате главата в земята и подържате умрял отбор😊. Първо направете фирма после говорете как кредиторите постъпват с длъжниците, те нямат никакво желание да те фалират щото ще получат едно нищо. Всичко е въпрос на желание а ние имаме такова да се изплатим.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Трудно

    9 3 Отговор
    Реалността е , че отборът е фалирал отдавна . Но все пак му дават лиценз . Странно нали..
  • 13 Песимист

    3 1 Отговор
    Пари нема, действай!
  • 14 Вихрен Сандански

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    Ти да не си политик, бе? Много говориш, но нищо не казваш. Ами АД-то не олицетворява клубът, той е собственик и, когато АД-то се закрие, зад клуба застава друго АД. НО, клубът си съществува с името, историята и феновете. ЛеWCки - най-долният отбор в България! Мръсник до мръсник, подлец до подлец.
  • 15 Сухата река

    0 0 Отговор
    И нека просията започне .
    Просяцииииииии от Сухата Река