20 Октомври, 2021 11:19 2 147 7

Левски продаде на петима души членски карти по 10 хил. лева

  • левски-
  • членски карти-
  • аз съм левски

За по-евтините варианти са приготвени екологични подаръци - химикалки, ключодържатели, чаши и игра "4 в 1″

Левски продаде на петима души членски карти по 10 хил. лева - 1
Снимка: Facebook

Феновете на Левски ще могат да подновят картите си в клубната страница, но плащането ще става на 100 обекта, с които "сините" имат партньорство. Става въпрос за каси на "EasyPay", които се намират в близост и до офисите на една от експедиторските фирми. Това обяви Пламен Петров, който е управител на клубния магазин. Подновените карти ще важат до 31 декември 2022 година, както и тези за новите членове.

"Отпускаме толеранс от 2 месеца", обяви Петров, цитиран от "Мач Телеграф".

Освен това притежателите на членски карти, които са ги подновили ще получат и специални подаръци. Всички от тях ще се сдобия със значка, която ще има нов вид през годините.

"Значката ще бъде колекционерска и така всеки един фен ще може да каже на детето си откога е бил член на Левски", обяви Петров.

Както е известно, картите стартират от 19,14 лева (б.р. най-масовите) и минават през 72 лева, 200 и т.н. Най-скъпите са по 10 000 лева. Смята се, че такива притежават 5 души, пише "Тема спорт".

За по-евтините варианти са приготвени екологични подаръци - химикалки, ключодържатели, чаши и игра "4 в 1″.

"Те са произведени от рециклирани продукти, защото Левски иска да бъде и тон с модата да се опазва природната среда", уточни Петров.

Картите от 10 000 лева пък ще се радват и на продукти на известни марки, на които ще стои емблемата на Левски - химикалки, портмонета, чанти, раници и т.н.

Феновете на Левски ще могат да подновят картите си и в клубния магазин, а това ще отнеме между 2 или 3 минути, гарантира Петров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    11 4 Отговор
    Много идио....и...и има на този свят
  • 2 Лост

    5 2 Отговор
    Продаде предния пъти парите са изхарчени. Сега още не е.
  • 3 АззаВас

    3 3 Отговор
    Браво, така се прави!
  • 4 kkk

    1 1 Отговор
    ти си Левски !??!?!?
    не, не си!!!
  • 5 Анонимен

    3 0 Отговор
    Откога химикалките са екологичен подарък?
  • 6 Опонент

    1 0 Отговор
    Много ми е интересно, заплатата на този .... Биллал Бари, колко е? Ииииии, колко човека трябва да си купят членски карти, за да се изкарат заплатите?

    Коментиран от #7

  • 7 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Опонент":

    Мен ми е интересно дали пие повече от Белаид или Бензукан навремето .. може затова да му е трудно да улучи вратата