20 Октомври, 2021 10:27 1 506 6

Левски може да продължи сезона с нулев точков актив заради Хубчев

  • петър хубчев-
  • левски-
  • точки

Бившият треньор е спечелил всички дела срещу клуба и по този казус няма какво да се направи

Левски може да продължи сезона с нулев точков актив заради Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Левски може да продължи сезона с нулев точков актив, ако тези дни Петър Хубчев активира изискването за дължимата му от клуба сума. Една от заплахите за “сините” при загубено вече дело и неиздължени суми е отнемане на 11 точки. Точно толкова е активът на тима към този момент. Другите щети ще са наказателни лихви върху немалката сума.

Бившият треньор е спечелил всички дела срещу клуба и по този казус няма какво да се направи. В момента с представителите на Хубчев си комуникират единствено хората от “Палмсбет”, които на този етап финансират Левски. Именно те увещават уволнения от Наско Сираков треньор да задържи още малко и да разсрочи изискуемата сума напред във времето на по-малки вноски. Сумата за Хубчев и екипа му е над половин милион лева.

Миналия месец английският Дарби Каунти, който се състезава в Чемпиъншип, но е на ръба на фалита, бе наказан с отнемането на 12 точки заради нестабилното си състояние.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    19 5 Отговор
    Вън от А група тия мизерници !
  • 2 чорбар

    16 6 Отговор
    Пепи, поискай ги в края на сезона, за да им вземат всички точки и да изпаднат... :-)
  • 3 Левски 1914

    2 10 Отговор
    А МЕНТЕТО кога ще платят на Бруно ТИРЕТО те нали имат пари?
  • 4 Злоба

    3 6 Отговор
    Имам чувството, че ЦСКАрите и техните медии дори и да спечелят титлата няма да се радват и ще им е гадно защо Левски не фалира или не изпада от А група. Ще поживеем ще видим много скоро спокойствието на ЦСКА ще бъде нарушено..

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Злоба":

    Стига си писал цска то ФАЛИРА сега са ТИРЕ - МЕНТЕ.
  • 6 каунь

    2 1 Отговор
    Хубчев няма вина че от лефски не си изпълняват договорите Дори и полуграмотните го разбират