Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 19:00 7 293 2

Пол Скоулс и Рой Кийн посочиха единствения път към уволнението на Оле Гунар Солскяер

  • оле гунар солскяер-
  • пол скоулс-
  • рой кийн-
  • манчестър юнайтед

Норвежецът изглежда се крепи единствено на симпатиите на играчите си

Пол Скоулс и Рой Кийн посочиха единствения път към уволнението на Оле Гунар Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер се превърна в най-обсъжданата фигура в света на футбола през изминалите 24 часа, като редица анализатори все още недоумяват как е възможност все още норвежецът да не е уволнен. Други две легенди на Манчестър Юнайтед обаче имат мнение по тази тема.

През 2019 г. Рой Кийн призова за радикални мерки, когато Евертън спечели с 4:0 на своя „Гудисън Парк“, а Солскяер едва наскоро бе поел „червените дяволи“. Mirror припомня, че тогава ирландецът призова играчите да направят нужното, за да отстранят мениджъра, който видимо не отговаря на изискванията за клуба. Кийн дори посочи уволнението на Жозе Моуриньо, като точно такъв пример, в който съблекалнята се е обърнала срещу него.

Днес Пол Скоулс потвърди тезата след още по-кошмарното 0:5 от Ливърпул. Той обаче вижда проблем в това, че групата от играчи, която е събрана в момента, продължава да вярва сляпо в идеите на наставника, независимо от факта, че е очевидно грешният човек за работата.

Юнайтед успя някак да се измъкне срещу Аталанта и Виляреал в Шампионската лига, но дори при тези победи анализите бяха по-скоро, че те не са резултат от решенията на треньора, а по-скоро проява на индивидуална отговорност на лидерите в тима.

По всичко личи, че Кийн и Скоулс накрая ще се окажат прави, защото в медиите вече ни свършиха аргументите срещу Солскяер. А пък феновете дори вече не са разединени и мнозинството се надяват час по-скоро някогашният им любимец да сложи край на днешната агония.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    7 5 Отговор
    Янкулооооооооооов,ти пък какви аргументи имаш? Ти ли ще казваш,кой да е треньор бре келеш?
  • 2 Един от многото

    5 6 Отговор
    Абсолютно на всички английски отбори трябва да бъде забранено да играят в Европа за неограничен период от време. Тогава играчи като Вернер, Роналдо и Жоржиньо ще си бият камшика с 300 от това толкова измислено първенство, в което играят общо 5ма англичани, всичките от черни по-черни. А пък тия двамата футболни специалисти – Кийн и Скоулс, навремето бяха най-големите секири, ама най. Сложили са края на кариерите на коджа ми ти футболисти. В съвременния футбол е хубаво, че поради наличието на много симуланти като Неймар и Стърлинг, такива рендета почти няма. На англичаните, които са ми най-омразното племе по редица причини, им пожелавам следващите 100 години да не стигат по-напред от групова фаза на което и да е първенство.