26 Октомври, 2021 14:05 1 275 0

Солскяер остава поне до мача с Тотнъм

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед

Разгромът остави норвежеца „на ръба на пропастта“ като мениджър на Юнайтед и изглеждаше, че той ще загуби поста си

Солскяер остава поне до мача с Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер е под жесток натиск от всички страни, след като Манчестър Юнайтед беше разбит с 0:5 от Ливърпул. Разгромът остави норвежеца „на ръба на пропастта“ като мениджър на Юнайтед и изглеждаше, че той ще загуби поста си. Това обаче няма да се случи, въпреки тежкия резултат. Бившият нападател на клуба ще остане поне до срещата с Тотнъм идния уикенд.

Надеждите на „Олд Трафорд“ преди сезона бяха огромни, след трансферите на Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо и Рафаел Варан. След девет изиграни мача тимът на Солскяер е на седмо място, на цели осем точки зад лидера в Премиър Лийг Челси.

Реалността обаче е, че дори норвежецът да бъде сменен и Конте да пристигне, Юнайтед ще остане много зад Челси, що се отнася до управлението на клуба. Самият Конте би искал промяна в структурите, ако приеме офертата на „червените дяволи“. Ед Удуърд продължава да дърпа конците в червената част на Манчестър. След разпадането на Суперлигата беше обявено, че той ще напусне ролята си в края на годината, но към този момент ръководителят действа с пълна сила и не личи да мисли за предстоящото си напускане. Той наскоро категорично подкрепи Солскяер.

Наставникът на тима подписа нов тригодишен договор през лятото с опция за още 12 месеца, а изпълнителният директор на клуба наскоро каза, че ръководството е „по-убедено от всякога“, че това е точния човек начело на тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА