Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 16:37 2 573 7

Натурализиран кубинец мачка за България

  • хавиер ибаниес-
  • филип колак-
  • световното първенство по бокс-
  • бокс

Хавиер Ибаниес записа убедителна победа срещу Филип Колак от Хърватия на Световното първенство по бокс в Белград в категория до 57 килограма

Натурализиран кубинец мачка за България - 1

Състезаващият се за България натурализиран кубинец Хавиер Ибаниес записа убедителна победа срещу Филип Колак от Хърватия на Световното първенство по бокс в Белград в категория до 57 килограма.

Ибаниес отказа съперника си малко преди края на втория рунд. Той проведе много силно срещата, като доминираше от първия гонг и със страхотни комбинации направи така, че противникът му изпадна в нокдаун в края на рунда. Съвсем логично родният национал продължи в сходен стил на провеждане на мача, доминацията му стана още по-осезаема и той ликува с крайния успех 30-ина секунди преди края на втората част.

Така Ибаниес се изстреля към третия кръг на Световното първенство. Така родният национал ще се изправи срещу Илмар Гонсалес от Колумбия. Двубоят им е предвиден за 1 ноември, понеделник.

От 16:15 часа е и второто българско участие за днес - Петър Белберов излиза срещу Кади Агнес от Сейшелски острови в категория до 92 килограма.

Световното първенство приключи за Кирил Русинов. В категория до 60 килограма той изигра много оспорван и равностоен мач с Тадей Чернога от Словения. Двубоят премина през няколко обрата, но в крайна сметка Русинов отстъпи с 2:3 гласа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това повод

    4 6 Отговор
    За гордост ли тр да е? Лол
  • 2 железаров

    6 0 Отговор
    А пък един,натурализиран Македонец,станал първенец на олимпиадата по история,състояла се в Косово.
  • 3 БРАУН ШУГАР ПЕТКОВ

    1 6 Отговор
    Е НАТУРАЛИЗИРАН КАНДЕЦ☝
  • 4 Гъдю Гъдев

    10 2 Отговор
    Браво на момчето! Бие се за България!
    Чакаме медал!
  • 5 Bai Nudals

    5 1 Отговор
    Някога когато се състезаваха на тази категория 57кг. През 85г.отидохме на републиканско за юн.мл.възраст в Търговище. Бях сигурен че ще бъда шампион,вечерта в столовата на общежитието в което спяхме се бяха събрали десетина роми. Единият пееше много хубаво някаква родопска песен,треньора ми каза утре си с тоя,погледнах го и си казах че ще го изям. Това беше бъдещата звезда в бокса Серафим Тодоров. Е станах трети не съжалявам хубави години.
  • 6 плевен

    0 0 Отговор
    Много по бих се зарадвал на десетото място на българин, нежели наемник да ми печели медали за страната.
  • 7 васик атанасова

    1 0 Отговор
    е да до тука е докарахме
    а какво става с даниел асенов майк тайсъна
    казах ви че не е за бокс този
    ето че испанеца пак го би и то убедително