Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 20:30 3 645 5

Браво: Петър Белберов донесе втора победа на България на СП по бокс след нокаут

  • петър белберов-
  • бокс

31-годишният Белберов нямаше особени затруднения с доста по-ниския, но по-масивен Агнес

Браво: Петър Белберов донесе втора победа на България на СП по бокс след нокаут - 1
Снимка: БФ Бокс

Петър Белберов донесе втора победа на България в днешния четвърти състезателен на световното първенство по бокс за мъже в Белград.

В първия си мач в "Щарк Арена" представителят ни в най-тежката категория +92 килограма победи боксьора от Сейшелските острови Кеди Евънс Агнес с нокаут във втория рунд. С успеха той се класира за осминафиналите.

31-годишният Белберов нямаше особени затруднения с доста по-ниския, но по-масивен Агнес, който неколкократно бе предупреждаван за опасни навеждания на главата. Във втория рунд Белберов изпрати съперника си в нокдаун, а 2:26 минути след началото на рунда успя и да го нокаутира с прав десен удар в брадата.

На осминафиналите Белберов ще играе с турчина Берат Ачар, който отстрани хърватина Марко Милун с 5:0 (29:28, 29:28, 30:26, 30:27, 30:26) съдийски гласа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    12 1 Отговор
    Браво Петре, мачкай! Страхотен удар при нокаута, направо го приспа!
    Стискаме ти палци за следващия мач и ти желаем успех! Можеш много, покажи духа си!

    Коментиран от #3

  • 2 Hellish

    16 0 Отговор
    Това ни е проблема при боксьорите. 31 годишен при аматьорите. Защо си губи времето. Парите са при професионалистите, извесността е там. Аматьор до 20-22 години, и после да става про

    Коментиран от #4

  • 3 Бързака

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Георги":

    Нокаутиращият удар или го имаш или го нямаш ! Въпрос на генетика !
  • 4 YUI

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Загуба на време ли е защитата на националния флаг? Все пари са ви в главата,в се не ви стигат, наяждане нямате, известни искате да бъдете, да сте по кориците и в устите на хората ... някои хора не искат това. Това ви е проблема на вас, някои от хората.
  • 5 патриота

    1 0 Отговор
    сега най-важното е да набие турчина ,пък после може и да пада хахаха