Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 13:36 1 408 0

Рууни: Високоплатените играчи на Ман Юнайтед трябва да си променят поведението, защото то е неприемливо

  • уейн рууни-
  • нчестър юнайтед-
  • висша лига

Твърде лесно е мениджърът да поеме цялата критика, когато тези играчи, които получават много пари, за да си вършат работата, не се справят достатъчно добре

Рууни: Високоплатените играчи на Ман Юнайтед трябва да си променят поведението, защото то е неприемливо - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни обвини звездите на „червените дяволи“ за състоянието, в което в момента се намира отборът. Според него високоплатените звезди, които иначе имат големи изисквания, не дават всичко от себе си, което е „неприемливо“.

„Играчите на Юнайтед трябва да си зададат някои въпроси, да се вгледат в себе си. Твърде лесно е мениджърът да поеме цялата критика, когато тези играчи, които получават много пари, за да си вършат работата, не се справят достатъчно добре. Те имат височки изисквания, а виждам твърде много играчи, които не желаят да тичат, да се връщат в защита и да дават всичко от себе си за клуба. Това е неприемливо. Тези футболисти носят голяма отговорност. Те са от световна класа и клуб като Манчестър Юнайтед изисква повече. Те трябва да са наранени, да почувстват болка, когато губят мачове.

Каквото и решение да вземе ръководството, те ще смятат, че е правилно. Знам само, че не можеш просто да се съобразиш с това, което искат хората. Те ще имат план, независимо дали той ще бъде със или без Оле.

Има много образовани хора на върха на клуба. Сигурен съм, че ще обмислят всичко, за да решат как да продължат напред. Юнайтед преминава през труден период. Всеки може да види, че върху Оле има натиск. Но аз знам, че Оле е боец. Той ще продължи да прави правилните неща, да вярва и да се опитва да извлече повече от тези играчи", заяви Рууни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА