Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 19:00 2 380 0

Теодор Салпаров за реванша с Олимпиакос: Ще бъде касапница!

  • теодор салпаров-
  • хебър-
  • олимпиакос-
  • шампионска лига

Либерото на Хебър осъзнава, че работата е само наполовина свършена за тима му

Теодор Салпаров за реванша с Олимпиакос: Ще бъде касапница! - 1
Снимка: БГНЕС

Теодор Салпаров отправи сериозно предупреждение към съотборниците си преди реванша с Олимпиакос за влизане в групите на волейболната Шампионска лига. Той дори прогнозира „касапница“ в Пирея, когато българският тим стъпи в залата на гръцкия гранд.

Знам как се играе в тази зала на Олимпиакос. Ще бъде касапница. Знам и съдиите, които ще ни свирят… Няма да имаме право на видеоповторения. Ще ни бъде много трудно. При тази победа с 3:1 имаме добри шансове, но всичко зависи от нас. Тези мачове се печелят с много опит и характер. Ако успеем да се класираме в групите на Шампионската лига, ще е страхотно за български отбор и българския волейбол. Ще направим най-доброто, за да можем да го сторим“, коментира ветерана пред Sportal.

„Тигрите“ спечелиха с 3:1 първия двубой в Пазарджик, а за класиране в същинската фаза на турнира е нужно минимум спечелване на два гейма в реванша. Съществува и сценарии с преминаване през „златен гейм“, но играчите и на двата тима осъзнават, че това може да е нож с две остриета.

Срещата е насрочена за 9 ноември от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА