Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 13:27 1 166 0

Хебър с оферта към Симеон Славчев

  • симеон славчев-
  • хебър-
  • втора лига-
  • николай митов

Халфът, който все още чака да уреди взаимоотношенията си с Левски, е бил потърсен от треньора на тима от Пазарджик Николай Митов

Хебър с оферта към Симеон Славчев - 1

Амбицираният за промоция в efbet Лигата Хебър е отправил оферта към Симеон Славчев, носил доскоро фланелката на Левски, съобщава "Марица". Халфът, който все още чака да уреди взаимоотношенията си с Левски, е бил потърсен от треньора на тима от Пазарджик Николай Митов.

Бившият национал е поискал отсрочка до края на годината. Той преговаря и със столичния Локомотив, където нямат по-добри финансови възможности от Хебър. Симеон Славчев е софиянец и желанието му е да продължи да играе в елита.

28-годишният Славчев изгря бързо в Литекс и дори стигна до трансфер в Спортинг (Лисабон). Оттогава обаче кариерата му върви надолу, а не успя да покаже нищо особено и с екипа на Левски.

От своя страна Хебър има нужда от опитни бойци в надпреварата за влизане в елита. Тимът от Пазарджик е на 1 точка зад лидера Миньор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА