Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 12:05 4 378 1

Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър си спретнаха жесток бой

  • джъстин гейджи-
  • майкъл чандлър-
  • ufc 268

Гейджи беше по-активен и имаше по-добрите положения, което му донесе победата - (29–28, 29–28, 30–27)

Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър си спретнаха жесток бой - 1

Бившият временен шампион в лека категория на UFC Джъстин Гейджи се справи с Майкъл Чандлър, предаде mma.bg. Двамата премериха сили в първата битка от главната карта на UFC 268, което се провежда в Ню Йорк. Двамата си спретнаха брутален бой, който за изненада на всички стигна до съдийското решение.

Гейджи беше по-активен и имаше по-добрите положения, което му донесе победата - (29–28, 29–28, 30–27).

В началото на срещата Гейджи вкара ритник и получи кроше. Джъстин залъга Чандлър, че ще го събаря, след което двамата размениха ритници. Тежки удари от двете страни и брутални ритници. Кроше от Гейджи, който поема две десни бомби от Чандлър. Ляво кроше от Гейджи, а Чандлър опитва летящо коляно, след което комбинация от удари. Гейджи е наранен до мрежата, но въпреки това вкарва бомби. Чандлър вкарва здрави удари в тялото по време на клинч. Майкъл опитва да пренесе боя на земята, но не успява. Ритници от Гейджи и край на рунда.

Във втория рунд Гейджи започва с комбинация, а Чандлър вкарва джабове. Гейджи вкарва ритник и ъперкът, с което праща Чандлър в нокдаун. Майкъл хваща крака на Гейджи и се бори за оцеляване. Джъстин е много по-добър в този рунд и направо смазва своя съперник. Комбинация от удари, след което и ритници от Гейджи. Чандлър му бърка в окото, след което му вкарва удар, а Гейджи е бесен на рефера, който му дава само няколко секунди почивка. Край на доминантен рунд от Гейджи.

В последния рунд Гейджи вкарва тежък ритник на Чандлър, който сменя гарда. Тежките размени на удари продължиха и в този рунд. В този рунд също по-доброто беше на страна на Гейджи, който извади от строя водещия крак на Чандлър. Майкъл едвам си стоеше на крака, но му прави чест, че се би до самия край. В крайна сметка Джъстин спечели с единодушно решение - (29–28, 29–28, 30–27).


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте видео

    0 1 Отговор
    Да се изкефим