Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 18:37 1 614 0

Надлъгването между Бенитес и Конте приключи с реми

  • евертън-
  • тотнъм-
  • английска висша лига-
  • 0:0-
  • антонио конте-
  • рафаел бенитес

Дебютът на Конте начело на Тотнъм във Висшата лига започна с 0:0 срещу Евертън

Надлъгването между Бенитес и Конте приключи с реми - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Тотнъм си тръгна с точка от гостуването на Евертън, като срещата завърши 0:0. "Карамелите" определено бяха по-добрият отбор, но не успяха да стигнат до гол. В 61-ата минута съдията отсъди дузпа за домакините, но след разглеждане с ВАР я отмени. Тогава Юго Лорис повали Ричарлисон, който го преодоля в наказателното поле. Решението бе оправдано с това, че вратарят е успял леко да докосне топката.

Към края на мача натискът на Евертън се увеличи, но това доведе до пространства в тяхната половина. Три минути преди края влезлият като резерва Джовани Ло Селсо отправи много хубав удар, но Пикфорд реагира блестящо и топката се удари в гредата. В добавеното време Мейсън Холгейт, който също се появи като резерва, получи червен картон за нарушение срещу Хьойберг.

Положителното за Конте е, че все пак неговият тим не допусна гол. Тотнъм обаче е на девето място и все повече изостава от водещите отбори. Евертън е 11-и в класирането с една точка по-малко от лондончани.

В останалите два двубоя, започнали в 16:00 часа българско време, Арсенал победи у дома Уoтфорд с 1:0, а Лийдс и Лестър завършиха наравно - 1:1, на терена на Лийдс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА