Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 23:00 3 260 6

Чиликов: Уволняват ме без причина, а после ревем, че футболът ни е на това дередже

  • георги чиликов-
  • арда кърджали

Бившият вече треньор на Арда все още не е наясно с причините за раздялата с клуба

Чиликов: Уволняват ме без причина, а после ревем, че футболът ни е на това дередже - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Чиликов се изказа остро срещу ръководството на Арда Кърджали, след като изненадващо бе освободен от клуба по необясними причини.

За съжаление съдбата си я заслужаваме в много отношения – във футбола. След това ревем защо футболът ни е на такова дередже. Това е една от причините да сме в това състояние“, каза старши-треньорът пред Diema Sport по повод уволнението си.

Чиликов все пак пожела успех на тима и здраве на футболистите, като призна също, че е бил наясно с проблемите в спортно-техническо отношение, но фактът, че отборът се намира на 3 точки от топ 6 и то с 2 мача по-малко, говори, че нещата никак не стояха зле в последните седмици.

Аз нямах контакт с нито един от така наречените шефове. Човекът, който е бил връзката, винаги е бил Ивайло Петков“, допълни бившият централен нападател.

Георги Чиликов изкара само два месеца начело на Арда Кърджали, а неговият наследник на този етап остава неизвестен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    18 5 Отговор
    Първо пич, теб никой не те е наел, а второто е, че сега парите идват от демирбанк, банката на Дпс и най вероятно ще си сложат анадолец за треньор.
  • 2 То е ясно

    16 5 Отговор
    Арда Кърджали е отбор на ДПС и ГЕРБ.Пича има други нагласи.За това са му били шута.
  • 3 ⚜️Просветен💫

    10 1 Отговор
    Дано поне да има прилична неустойка !

    Коментиран от #4

  • 4 Счетоводитель

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "⚜️Просветен💫":

    Има няма от 1 до 3 заплати… Такова отношение нямат и към чистачите на тоалетни в КТ!
  • 5 Бурмата

    3 3 Отговор
    Не се вписваш, пич. Мачове в последната минута и продълженията не се печелят. Футболистите са изпълнители на поръчки, не може да се раздават на терена и да се бъркат в схемите на ръководството. Защо не играхте всички мачове, като с ГМОто за купата. Сега щяха да те носят на ръце.
  • 6 агент 07

    0 1 Отговор
    ТАМ КОМАНДВА ГЕРБ-ДПС МАФИЯТА ДА ЗНАЕШ