Last news in Fakti

19 Декември, 2021 12:45 3 655 6

Херо скочи на Красимир Балъков

  • димитър димитров-херо-
  • красимир балъков-
  • георги чиликов-
  • славко матич

Един от най-реномираните български футболни специалисти зададе резонен въпрос

Херо скочи на Красимир Балъков - 1

Димитър Димитров - Херо взе отношение по въпроса с треньорската драма в Арда и последвалата дискусия относно статута на футболните специалисти у нас. След извънредното по рода си уволнение на Славко Матич в негова защита се изказа Красимир Балъков. Херо, който престоя начело на Арда само няколко дни, обаче се запита защо се получи дискусия за Матич, а не за предшественика му Георги Чиликов.

„Хубаво е, че Балъков повдигна въпроса за правата на треньорите у нас, обаче защо се случи за чужденец?! Не познавам това момче Матич, може и да е добър специалист, но си задавам въпроса защо Балъков не излезе с авторитета си на голяма фигура и не хвърли въпроса как и защо от Арда бе уволнен Чиликов“, коментира пред в-к „Тема спорт“ казуса Димитров, който напусна клуба от Кърджали по лични причини и работата продължи асистентът му Чиликов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ако беше

    6 3 Отговор
    Хетеро, нямаше да му скочи.
  • 2 Васил Комрев

    5 5 Отговор
    Прав е!
  • 3 Реално

    7 5 Отговор
    хаха, ами заради резултатите и играта, чилика е слаба ракия, пи;ман треньор, а ти офейка заради пари !!
  • 4 Сърбин

    7 1 Отговор
    Прав е Чилика щеша да изпълни задачата на спонсора да загуби от събратята си ама на Сърбин иди му обеснявай. Е сега да ходи да търси нов отбор.

    Коментиран от #6

  • 5 Факт

    5 2 Отговор
    Ами докато се делите от другите си колеги по национален признак, вместо да се обединявате с тях, така ще е. Заслужавате си различното отношение и реакцията на Херо го доказва.
  • 6 Арда печели от черно тото

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сърбин":

    И той не ги е изпълнявал тези задачи, даже и прилична причина не са му намерили