Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 14:25 1 689 5

Още проблеми за Швейцария преди мача с България

  • швейцария-
  • българия-
  • световни квалификации

Селекционерът Мурат Якин трябва да направи нова защита на тима си

Още проблеми за Швейцария преди мача с България - 1
Снимка: БГНЕС

Двама титуляри ще отпаднат от състава на Швейцария за предстоящата световна квалификация с България в понеделник в Люцерн. Този мач е решаващ за домакините, които при убедителна победа могат да стопят аванса в головете на Италия и да завършат на първо място в групата.

Селекционерът Мурат Якин трябва да направи нова защита на тима си, тъй като Мануел Аканжи е наказан, а Рикардо Родригес бе сменен принудително на мача с Италия заради мускулен проблем. По всяка вероятност треньорът ще размести защитата си, като пусне в стартовия тим Кевин Мбабу и Фабиан Фрай, а голмайсторът срещу "скуадра адзура" Силван Мидмер ще бъде преместен отляво.

Интересно е, че срещу България няма да играят и тримата голмайстори от първия мач, които са контузени - Бреел Емболо, Харис Сеферович и Стивън Цубер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    4 1 Отговор
    И защо им е на швейчарците да се напрягат второто място им е в кърпа вързано, виж нашите измислени футболисти, ако случайно вземат 1 точка ще го отчетат като небивал успех.
  • 2 Иван Грозни

    4 1 Отговор
    Горкия човек как се е разтреперал само. Сън не го хваща защото ще играят срещу България, по- точно щрещу страшния Ясен брадатия.
  • 3 Коко

    5 1 Отговор
    Срещу нашите лъвове спокойно може да пуснат и юноши старша възраст и пак да бият
  • 4 така, така

    2 0 Отговор
    А още по-интересното е, че и да излязат не с Б или Ц отбора си, ами направо със середняка във втората им лига Вадуц, пак ще натрият поне три гола на отнесения Михайлов, не че ще им е за първи път
  • 5 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    И с проблемите ще на бият.