Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 11:57 1 977 7

Лечков: След мача ще си говорим по-задълбочено по темата за Конгреса и екипа на Бербатов

  • бфс-
  • йордан лечков-
  • ясен петров-
  • футбол

Трябва да се говори по-детайлно за договора на Ясен Петров, когато се затвори този цикъл

Лечков: След мача ще си говорим по-задълбочено по темата за Конгреса и екипа на Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви пред "Спортал", че след мача на националите ни с Швейцария ще се говори по-детайлно за нов договор на селекционера Ясен Петров.

"Играхме срещу един доста добър отбор, както се видя. Нека се концентрираме върху следващия мач, който е важен за самочувствието на момчетата. Всеки мач е за себе си. Когато сa квалификации, трябва да се играе мач за мач.

Нека минат изборите и после ще говорим повече за мача и ще даваме детайлни оценки. След мача ще си говорим по-задълбочено по темата за Конгреса и екипа на Бербатов. Ако се гледа обективно, трябва да се говори по-детайлно за договора на Ясен Петров, когато се затвори този цикъл.

Трябва да се сбиеш по-яко, за да победиш. Това зависи само от момчетата. Напълно възможно е да вземем точка в Люцерн. Всичко е възможно. Украйна видяхте колко положения имаха.

Отборът има класа. Знаете къде играят футболистите им. И това беше разликата - двама-трима души. Мисля, че някои от тях са резерви в отборите си в Англия. Това е разликата в момента", каза Лечков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    16 1 Отговор
    Данчо, каквото и да си говорите все същото. С приказки всеки може.
  • 2 Отегчен

    20 0 Отговор
    Пак ли ще гледаме мъките на нашите футболни опълченци ?

    Коментиран от #5

  • 3 Ха-ха

    13 0 Отговор
    Лече, ти добре ли си. Точка от Швейцария. Рано си се нашмъркал.
  • 4 Шоп

    13 0 Отговор
    Йорданчо,първи въпрос: от колко години в България няма качествен футбол?И втори въпрос: смяташ ли ,че вашата шайка ще се справи и ще има добри резултати?С думи и разтегнати локуми не става! Ама има ли още мед в кацата,за да искате да бъркате,време е да си тръгнете и да оставите футбола в ръцете на другите добри и доказали се играчи! Вас Ви видяхме,ако ви е останало малко достойнство трябва де се оттеглите!

    Коментиран от #6

  • 5 Мим33

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Отегчен":

    Ако съдим от мача с Украйна,те ако бяха опълченци пак казано е добре,но според мен бяха мъченици издишащи и изнемогващи.Пълна скръб,но господ беше българин и ни спаси от резил...
  • 6 Боби

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "Шоп":

    Ама Леччков ли да излезе на терена? Къде са школите на супер грандовете в Европа Лудогорец и ЦСКА София? БФС ви е виновно е добре нека да има играчи да играят в силни първенства пък да не се класираме тогава ревете. Най-силният ни футболист играе във втора лига на Италия смешна работа. Иначе за вас Г Ганчев и Домуса са богове а Боби и Данчо боклуци супер логика.
  • 7 кочо

    2 0 Отговор
    " героите от сащ-- 94 са Гробокопачите на фубола в българия !!! Колко години лежат на славата Си от 4-тото място , без да са направили НИЩО в полза на тази велика ИГРА ! ( боби , клечко , емо и т. н. )