Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 16:25 1 452 2

Ясен Петров: Италия да бъде спокойна, хвърляме се за третото място

  • ясен петров-
  • българия-
  • италия-
  • швейцария-
  • свеовни квалификации

На мен Италия ми харесва като отбор и като страна

Ясен Петров: Италия да бъде спокойна, хвърляме се за третото място - 1
Снимка: Team Bulgaria

Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров се опита да разсея съмненията на италианците, че тимът ни може да допусне голяма загуба от Швейцария в Люцерн, което да постави под съмнение първото място на "скуадра адзура" в групата.

"Италия трябва да бъде спокойна. Ние ще играем за третото място в групата и за да го постигнем, имаме нужда от точки. Швейцария е силен отбор, но ние ще играем с пълна мобилизация и решимост. На мен Италия ми харесва като отбор и като страна. Надявам се да може да играе на световното първенство, но не заради това ще дадем всичко срещу Швейцария. Ще играем за нас, израстваме като отбор и искаме да натрупаме още повече увереност", коментира Петров, потърсен за мнение от италианския вестник "Гадзета дело Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    8 0 Отговор
    Ясенчо, къде се хвърляш бе бате басейна още е празен. Ще ми бъде много интересно след мача каква песен ще запееш. Скоро швейцарците не са имали такъв късмет.
  • 2 тома

    4 0 Отговор
    Момчета залагайте за над 5 гола