Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 21:22 2 955 12

Ивелин Попов с криптирано съобщение: Поне имате „колектив” в самолета, в хотела, пред камерите

  • ивелин попов-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • бфс

Страсбург, Твенте, ЦСКА Москва, ЦСКА, ПСВ, Панатинайкос, Спартак Москва, Левски, Фулъм, Лудогорец, Базел – там играхме ние и пак нямахте угодия

Ивелин Попов с криптирано съобщение: Поне имате „колектив” в самолета, в хотела, пред камерите - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор по футбол – Ивелин Попов, публикува криптирано съобщение в социалните мрежи след поражението с 0:4 на България от Швейцария в Люцерн.

Попов публикува снимка на „лъвовете” от близките години, изреждайки в кои отбори са играли тогава тези футболисти, но „пак е нямало угодия”.

Ето написаното от играча на ФК Сочи в Instagram:

Страсбург, Твенте, ЦСКА Москва, ЦСКА, ПСВ, Панатинайкос, Спартак Москва, Левски, Фулъм, Лудогорец, Базел – там играхме ние и пак нямахте угодия. Сега всичко Ви е Ок. Но поне имате „колектив” в самолета, в хотела, пред камерите”, написа Ивелин Попов, прилагайки снимка на националния отбор преди няколко години.

Ивелин Попов с криптирано съобщение: Поне имате „колектив” в самолета, в хотела, пред камерите


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    33 8 Отговор
    Изчезни бе, злобеещ неможач!
  • 2 русенец

    41 8 Отговор
    Нямам представа какво иска да каже този. Да не е завършил помощно училище?

    Коментиран от #9, #12

  • 3 Стоян Александров

    36 0 Отговор
    И какво иска да каже с тези глупости ? Че и там сте играли и пак съе били като тъпани. Всеки Ви се изреди. Все едбо сте жрици от червените фенери в Амстердам. Пълни мало....ум...ници и некадърбици сте. Това е. Резултатиъе Ви говоряъ за това. Нито един голям футболен форум нямате. Позор сте....
  • 4 Тоя продажник

    25 1 Отговор
    въобще да не се обажда, видяхме "вашите" талантливи колеги на какво ниво сте, всичките сте за изхвърляне- нови, стари,младежи, юноши в кофата за боклук, без значение къде сте играли! Два точни паса не може да направите последователно, ще ми говорят за сравнения! Некадърници!
  • 5 Коки

    17 2 Отговор
    Кой беше тоя. Да не един където даваше за пример на децата че трябва да се пие по бутилка уиски и няколко аулина. Джонка седи си там на резервната скамейка в световно известният колос фк Сочи и си траикай като не ги разбираш нещата.
  • 6 Стоян Александров

    12 3 Отговор
    Само да попитам днес защо не можеше да коментираме тъпотата ба цеца етрополска да играе с резервите стещу Боду ? Омръзна ми този отборец да срами Майка България. Пак ще е от 5 нагоре. Вече е позорбо това отборче с глупавия тренер Петорчо. И лудите после ще ги бият ама БГ срама ще си остане.

    Коментиран от #7

  • 7 Чудо

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Не че пък и лудите не ги дерат, кой къде ги хване из Европа. Скоро ще станат посредствено отборче, не се тревожи, хем в глухата провинция, хем и фенове нямат, хем и полуделият им собственик гони всичко читаво, напук на милионните неустойки, после що никой не ще да ходи при тях.
  • 8 Гришо

    11 0 Отговор
    Този ли съсипа кариерата на жена си като не и даваше да пее.Е като взимаш фолк певица за жена какво очакваш.Все едно тя да му беше забранила да играе футбол ,защото футболистите си имат любовници.Напишете Елена Паришева и ще видите какво бонбонче съсипа тоя .....
  • 9 фен

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Иска да каже , че са били малко по- малки некадърници в сравнение със сегашните .
  • 10 джими

    2 0 Отговор
    Ивелкинка, поправи ме баце, ама все за дълбоки резерви говориш. Угодия ще има, когато се раздаваш за фланелката на страната си и оставяш сърцето си на терена и от време на време биеш.
  • 11 Аулина

    4 0 Отговор
    не прощава никому!
  • 12 тъй тъй

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Едва сега Боби Михайлов и неговия колектив казаха, че всичко ни е ОК и изпращаме една добра година за българския футбол!!! ;)))))