21 Ноември, 2021 18:00 1 980 0

Луис Енрике за предложението за работа в Манчестър Юнайтед: Това първоаприлска шега ли е?

  • луис енрике-
  • манчестър юнайтед-
  • испания-
  • оле гунар солскяер

Испанецът не възнамерява да напуска поста си в испанския национален отбор

Луис Енрике за предложението за работа в Манчестър Юнайтед: Това първоаприлска шега ли е? - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед започна активно да търси заместник на уволнения Оле Гунар Солскяер, а испанското издание La Sexta реши да провери дали един от кандидатите не е Луис Енрике. Той остана шокиран от въпроса.

Това да не е първоаприлска шега?“, отговори в шеговит тон националният селекционер на Испания, цитиран от журналиста Фабрицио Романо.

Енрике току класира „Ла Фурия Роха“ на световните финали и изглежда амбициран, за да спечели Световната купа в Катар идната зима.

Не така мислеше Юлен Лопетеги през 2018 г. Тогава той също класира Испания на Мондиала и реши, че трябва да обяви преди турнира, че има предварителен договор с Реал Мадрид, за да поеме клуба след турнира. От ръководството на Ла Лига обаче го уволниха за проявата на неуважение, а в последствие той бе посрещнат по ужасен начин от всички привърженици в испанското първенство.

Временно начело на Манчестър Юнайтед ще бъде Майкъл Карик, докато не бъде назначен постоянен мениджър на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА