Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 07:15 2 353 3

Бербатов призова за кредит на доверие към Карик и посочи кой трябва да го наследи в Манчестър Юнайтед

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • майкъл карик-
  • оле гунар солскяер-
  • маурицио почетино

Треньорската криза в клуба тепърва ще търпи развитие

Бербатов призова за кредит на доверие към Карик и посочи кой трябва да го наследи в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед официално освободи Оле Гунар Солскяер след поредното поражение от Уотфорд с 4:1 през уикенда, а Майкъл Карик ще поеме временно щафетата от норвежеца. Димитър Бербатов коментира треньорската рокада пред Reuters, където призовава за кредит на доверие към англичанина.

Ако Юнайтед ще бъде с временен мениджър до края на сезона, то Майкъл Карик е човекът за тази работа. Той е в клуба от доста време и първо беше в треньорския щаб на Жозе Моуриньо, а после и при Солскяер. Познавам го добре и знам, че през кариерата си той се е учил от някои от най-добрите мениджъри. Майкъл има опит и лидерски качества, има добра комуникация с всички в отбора и е дълбоко уважаван от своите колеги. Футболистите на Юнайтед ще се вслушват в думите му и ще играят за него“, каза българинът.

„Берба“ посочи и кой трябва да е следващият постоянен треньор на „Олд Трафорд“, но изрази съмнение, че привличането му ще е лесна задача.

Юнайтед от дълго време проявява интерес към Почетино, но ми е трудно да си представя как Пари Сент Жермен ще го изпрати на „Олд Трафорд“. Това може да се случи само при положение, че Зинедин Зидан се озове в Париж. Ако той е съгласен с това, тогава може би и Почетино може да пристигне в Юнайтед“, каза още бившият голмайстор на клуба.

Димитър Бербатов сподели още, че запазва симпатиите си към Солскяер и посочи постоянните критики към него, като основната причина за провала му, тъй като те са повлияли много на самочувствието, а от там и на работата му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    8 4 Отговор
    Къде е бил треньор?
  • 2 Раданч Татлъту

    11 4 Отговор
    Митя що не иде пак да къпе слонове в Индия,вместо да дава акъл!🐵🤡🥳👍
  • 3 Гого

    6 4 Отговор
    Нашия дървен философ пак се изказа без да го питат.