Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 17:25 3 605 1

Роналдо пълни джобовете на близнаци, за да го пазят!

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • охрана-
  • близнаци-
  • бодигардове

„Никога не съм си представял, че ще получавам такава сума. Паднах, като ми каза Роналдо каква ще е заплатата ми!“

Роналдо пълни джобовете на близнаци, за да го пазят! - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо си има бодигардове, които са близнаци. Казват се Сержио и Жорже Рамалейро. Те са бивши войници, служили преди време в Афганистан. Отделно са работили като част от звено за защита от португалската полиция, натоварено да пази политици и съдии.

Те пазят Роналдо и семейството му от известно време. Двамата бяха видени за първи път през лятото. Говори се, че Кристиано им плаща толкова много пари, че един от тях се похвалил: „Никога не съм си представял, че ще получавам такава сума. Паднах, като ми каза Роналдо каква ще е заплатата ми!“

Един от близнаците беше забелязан по-рано този месец в Мадрид, където се грижеше за сигурността на партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес.

Роналдо пълни джобовете на близнаци, за да го пазят!

Португалското списание „Flash“ уточнява, че близнаците са били наети от Роналдо, след като са напуснали полицията.

Те имат брат Алехандро, който все още работи като полицай.

„Сержио и Жорже се обличат елегантно и изглеждат много нормално. Те са способни да се смесват с тълпата, но мислят бързо, виждат и действат в точни момент“, казва източник за португалското издание.

В миналото Кристиано е бил охраняван от бивш ММА боец и бивш елитен парашутист.

Бившият парашутист Нуно Марекос пазеше португалеца по време на престоя му в Реал Мадрид.

Бившият ММА боец Гонсало Салгадо дебнеше пиле да не прехвръкне край Кристиано на финала на Шампионска лига през 2018 година в Киев.

За близнаците в португалските медии се пише още, че на пръв поглед не изглеждали много корави. "Не са яки като канари, но са страшно жилави и гъвкави. Имат светкавични реакции. Направо са чудо и приказ. Явно Роналдо заслужено им пълни здравата джобовете", коментират в иберийската страна.

Роналдо пълни джобовете на близнаци, за да го пазят!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    7 4 Отговор
    Няма гъвкав и жилав "Колт" изравнява силите такива могат да го спасят от махленските биячи. Ако го набележат ще ги очистят, а той ще си снесе като поп за да оцелее.