Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 20:33 1 180 0

Гуардиола: Радвам се, че Меси все още играе на това ниво!

  • манчестър сити-
  • джосеп гуардиола-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо

Понякога, когато топката е в Меси, не знаеш какво ще направи, дори той не знае

Гуардиола: Радвам се, че Меси все още играе на това ниво! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола утре отново ще се изправи срещу Лионел Меси, когато "гражданите" приемат Пари Сен Жермен. Английският тим е лидер в група А на Шампионската лига, въпреки че в края на септември загуби с 0:2 гостуването си на парижани, а Меси отбеляза първия си гол за клуба.

"Толкова е трудно. Понякога, когато топката е в Меси, не знаеш какво ще направи, дори той не знае. Толкова се радвам, че той все още играе на това ниво. Това, което Меси и Кристиано направиха, ще бъде невъзможно да се повтори. Ще видим, но не мисля, че ще се случи отново. Уникално е", сподели Гуардиола.

"Имам усещането, че всеки сезон става все по-трудно да се класираш за осминафиналите. Съперниците, треньорите, играчите стават все по-силни. Утре имаме шанс да се класираме и ако го направим, ще бъде добре за клуба и играчите. Ще се опитаме да го направим", допълни испанецът.

Той коментира и възможността Маурисио Почетино да напусне ПСЖ и да поеме Манчестър Юнйтед: "Сигурен съм, че треньорите стават все по-добри всяка година. Всеки сезон се учиш. Почетино е отличен мениджър. Може да си отличен треньор и да не печелиш трофеи. Причината при тези, които имат шанс да печелят, е че са в топ отбори с добри инвестиции и топ играчи. Това не означава, че треньорите в Чемпиъншип или не във водещите отбори от Висшата лига не са отлични специалисти".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА