Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 13:13 1 322 9

Петричев: Взимаме две победи и играем и напролет в Европа

  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • ангел петричев

"Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, каза изпълнителният директор на Лудогорец

Петричев: Взимаме две победи и играем и напролет в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването на тима за утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Цървена звезда.

"В очакване сме на един тежък мач, предвид съперника, обстановката и многото контузии, които ни съпътстват в последно време. Като цяло тежка ситуация. Имаме достатъчно футболисти, на които разчитаме да направят един добър мач срещу Цървена звезда. Време е за добър мач“, сподели Петричев.

"Не бих казал, че шансовете ни са малки. Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, добави той.

"Надявам се момчетата да са го забравили вече мача срещу ЦСКА 1948. Този мач имаше две лица. Мисля, че треньорският ни щаб е направил достатъчно, за да обясни на момчетата, че ние си имаме нашите шансове, че трябва да играят без напрежение. Надявам се утре и спортният шанс да бъде с нас“, допълни изпълнителният директор на Лудогорец.

"Нас не ни притесняват мачовете на гъсто, притесняват ни контузиите, които се получиха през последните месеци. В европейските клубни турнири играхме без някои от най-ключовите ни футболисти. Сега липсата на футболисти се увеличи особено след последния мач. По-малка е възможността за вариации и ротации, но тези момчета, които са налични имат качествата да се представят добре“, каза още Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 когато

    11 1 Отговор
    когато махнете африканските дървета и караманджуков догодина може да играете
  • 2 Иван Грозни

    13 0 Отговор
    Абе Петричев, те тия момчета само се забавляват. Крайно време е да ги накарате да играят футбол. Колкото за вземането то свърши на последните избори. Бе тия със "спортист" Своге ли ще играят, че толкова сигурни?
  • 3 Симитлишкия кмет

    5 0 Отговор
    Ти си болен бе на.гал
  • 4 Треньор

    3 1 Отговор
    С този треньор не в Европа а в БГ ще ви бият наред. Как може да хвърляте милиони за играчи и да не вземете един топ специалист да ги реди и надъха тези играчи. Тази година сте капо освен зимата ако не вземете един добър и доказан треньор.

    Коментиран от #7

  • 5 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    Това недоразумение надмина собственика Сънуваш ли оли си изтрещял
  • 6 Терминатора

    2 0 Отговор
    Ох,горкия!!!!Мечтай си!!!!!!!
  • 7 123

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Треньор":

    на кривите дървета треньора ли е виновен

    Коментиран от #8

  • 8 Треньор

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Хайде стига глупости, Лудогорец има супер играчи. Не са виновни футболистите коренна промяна има при Литовеца и при Станислав Ганчев. Трябва един добър треньор и Лудогорец ще играе успешно дори в КЕШ.

    Коментиран от #9

  • 9 Ябадабадуу

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Треньор":

    Те тъкмо да хванат по правия път и на полуделият им собственик пак му хрумне да плаща един милион евро неустойки в замяна на това, да ги тупат като тъпани цяла Есен. Никога няма да бъдат оня отбор, който победи ПСВ.