22 Ноември, 2021 12:25 4 647 2

Сватбата ядоса Лудогорец

  • ивайло стоянов-
  • сватбата-
  • лудогорец-
  • цска 1948

Срещата приключи 2:0 в полза на червените, но при 1:0 орлите имаха претенции за дузпа

Сватбата ядоса Лудогорец - 1


Реферът Ивайло Стоянов-Сватбата, който бе отговорник за ВАР на вчерашния мач между ЦСКА 1948 и Лудогорец, ядоса разградчани. Срещата приключи 2:0 в полза на червените, но при 1:0 орлите имаха претенции за дузпа. Марин спря с лакът в собственото си наказателно поле центриране на Текпетей, но Стоянов не сигнализира на главния съдия, че има нещо нередно.

Най-вероятната причина е, че Стоянов е преценил, че ръката на защитника на ЦСКА 1948 е прилепнала до тялото, а и центрирането на Текпетей е от твърде близка дистанция.

От щаба на Лудогорец са на друго мнение и твърдят, че Стоянов категорично ги е ощетил в тази ситуация.

За сметка на това реферът, който свири доста противоречиво в определени шампионатни срещи, сигнализира за играта с ръка на Вердон в 8-ата минута, за което защитникът на Лудогорец правилно получи директен червен картон.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро зализания

    21 3 Отговор
    Сега без Баце Тиквуня често ще губим.
  • 2 Чичо Данчо

    3 0 Отговор
    Защо му викат Сватбата?