Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 14:46 1 912 3

Снежна буря и натовски изтребители изпратиха ЦСКА от Полярния кръг

  • цска-
  • футбол-
  • полярен кръг

След два дни на сух северен студ „червените“ се събудиха при много силен снеговалеж

 Снежна буря и натовски изтребители изпратиха ЦСКА от Полярния кръг - 1
Снимка: БГНЕС

Снежна буря и натовски изтребители изпратиха ЦСКА от Полярния кръг. След два дни на сух северен студ „червените“ се събудиха при много силен снеговалеж, съобщава „Труд“.

Това принуди и забавяне на полета, защото пистите трябваше да се изчистят. А междувременно имаше и учение на изтребители F-16, което се превърна в атракцията на чакането. Летището в Бодо е база на НАТО.

Стойчо Младенов призна, че е запазил част от футболистите за дербито с „Лудогорец“ в понеделник. Поради тази причина още след час игра извади Амос Юга, Жеферсон, Георги Йомов, а малко по-късно Иван Турицов и Джорди Кайседо.

„В началото трудно се адаптирахме към терена – коментира Стойчо. – През второто полувреме играхме много по-добре. Изпуснахме положения. Никога не е приятно, когато се губи.“

В неделя сутрин ЦСКА потегля с автобус за Русе, където ще отседне на лагер преди дуела с „Лудогорец“. „Червените“ се отказаха от варианта да пътуват директно за Варна и там да нощуват за две вечери. Младенов предпочете футболистите да се приберат при семействата си.

 Снежна буря и натовски изтребители изпратиха ЦСКА от Полярния кръг


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снежанка

    4 2 Отговор
    Оставили са негрите и латиносите да почиват и да се радват на снега.

    Коментиран от #2

  • 2 Дядо Коледа

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Снежанка":

    май няма да дойде на гейарена тази година...
  • 3 Бонговец

    3 0 Отговор
    Горките момченца. Потекли са им сополки и се е наложило Пламен Марков да купува скъпи носни кърпички от норвежки супермаркет.Да бяха станали лелички в детска градина и да си седят кротко до парното.Позор.