Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 23:00 6 894 37

Венци Стефанов: Бербатов да си кара Бентлито и жената

  • венци стефанов-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • славия

Босът на Славия захапа и Мартин Петров

Венци Стефанов: Бербатов да си кара Бентлито и жената - 1
Снимка: БГНЕС

Венци Стефанов продължава с нападките към кандидат-президента за БФС Димитър Бербатов, като този път той се възползва от камерите след нулевото равенство на Славия с Ботев Пловдив в първенството.

Има недостатъци в управлението на БФС. Всички бъркаме, но нека си кажем в прав текст: „Вие какво предлагате?". Каква програма предлагат? Българският футбол ще се оправи, когато се оправи държавата. Ние искаме с трици маймуни да ловим. Дайте да си говорим нещата с истинските имена. На единия една касиерка му открадна 4 милиона, а той ще управлява футбола. Бербатов пък се изказва, че не можел да управлява българския футбол. Той не идва да оправи футбола, а да управлява. Ми, да си управлява Бентлито, да управлява жена си“, каза Стефанов в типичния си стил.

Той се възпротиви на идеята за нов конгрес през март, за каквото настояват от лагера на Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    111 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Венци Стефанов: Бербатов да си кара Бентлито и жената

    A Боби да си пие пиенето, май го пропусна...
  • 2 Q2z

    50 0 Отговор
    Вчера един приятел ми каза, че и двамата му сина не играят вече футбол... Не виждали смисъл.

    Коментиран от #19

  • 3 Стоян Александров

    84 19 Отговор
    Венци е най-жлкия човечец. БеДарник и бедняк. Говори така защото мафията е зад нег и му държи гърба. Иначе е стрхлив, неграмоъен и беден. Да су докаже парите и бизнеса ? А де ???.... Неможе. Пера парите на БГ МАФИЯТА. ТОВА Е. Разследване, съд и затвор. Ама нямаме съдии. Нямаме СЪД.

    Коментиран от #20

  • 4 123

    75 11 Отговор
    Долна сикаджийска мутра е този, като другия уличен бандит.
  • 5 Драги ми

    68 10 Отговор
    капацитете, хайде да видим все пак какви са постиженията на българския футбол по времето на Б.Михайлов? На едно място пише "По делата им ще ги познаете..." А аналогията с касиерката, откродноло пари от някого - дали не можем да кажем "еди-кой си не можа да опази детето си, пък акъли ще дава" /Знам,жестоко е казаното, но някои трябва да имат поне усещане за нравственост/.

    Коментиран от #7, #21

  • 6 Фен

    45 8 Отговор
    Всяко нещо - до време! Напоследък, от мерак да каже нещо забавно, съвсем изтрещя!
  • 7 Стоян Александров

    58 10 Отговор

    До коментар #5 от "Драги ми":

    Ей, ей, ейййййй какво пишеш бе ? Венци е много, много просто човече. Имай го в предвид това. Пази го мафията защото го използва. Той е един наливач на бензин. Това е. Венци е едно голямо нищо. НИЩООООО И ПОЛОВИНА. РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД И ЗАТВОР. За братята милярдери Домусите е същото дереджето. Крадци и лъжци. Защо пфк Левски София е в това положение ? Кой открадна парите ? А някого да разследваха ? Мълчание. Дайте пари феновете. Ами Вие дайте поне игра и резултати, а пък ние ще си плащаме за това. Ама нищооооо пак. Аз съм на 600- 800 лева заплата, а лигльо от Африка дето и името му незнам ще взима 20 000, че и евро.... Хайде беееее. Няма да стъпя на стадиона. Че и нищо не играе.

    Коментиран от #22

  • 8 Хонорик

    58 7 Отговор
    Венци,мутро,никой нормален човек не гледа футбол,откакто мутрите навлезнахте през 90-те години.А поколението от САЩ бяха страхотни футболисти,обаче не струват като ръководители.Не сме се класирали на едно европейско или световно,защото там играят мамини синчета,нечии баджанаци,със зализани прически.Направо вкарвайте в игра Николета и Златка,за да е пълен цирка.

    Коментиран от #24

  • 9 ЗАПАЗНАТ

    38 12 Отговор
    Щом Митко се е кандидатирал, значи жена му го пуста. Бербатов е интелегентен човек, който икога няма да каже на Венци да си гледа семейството, децата, внуците... Бербатов не е зъл и продажен. Бербатов уважава хората, а като го плюят не напада семействата им.
    Аз съм против Бербатов да е шеф на БФС. Михайлов е компроменитран. Трябва да е някой професионалист, администратор и реформатор, който знае 2 и 200... ДОКАЗАН ОПИТ, а НЕ ЕНТУСИАСТ без диплом и опит.
  • 10 да питам

    27 4 Отговор
    Бат Венци , ако има обръщалка , дрънни една жица бе ...
  • 11 бруса

    34 7 Отговор
    ЧИЧО ВЕНЦИ КАЖИ ДВА МАЧА ДА ЗАЛОЖА 100 ЛЕВА ДА ВЗЕМА И АЗ ЕДНИ ПАРИ КАТО ТЕБ
  • 12 ВАСИЛЕВ

    29 7 Отговор
    ВЕНЦИ ,ОЩЕ ЛИ ТЕ ПАЗИ МАФИЯТА ВЗЕМАЙ САМОЛЕТА ЗА НЯКЪДЕ ЧЕ СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ ТЕ ПОДПУКАТ КАТО МЕН
  • 13 кУмУнист

    12 10 Отговор
    А ти псевдо метро, ходи рови синът си.
  • 14 ммммм

    21 25 Отговор
    Ами прав е човека.Наистина на тоя му откраднаха парите, а Бербатов нон стоп демонстрира как не спазва елементарни правила за движение по пътищата и се прави на големия големец.Ами щом плюеш на правилата и се правиш на велик какво за Бога ще управляваш?Малко е смешно но нали сме в Бг и който има малко повече пари на фона на простолюдието го показва по най тъпия и селски начин.Това че имаш пари отнякъде не те прави експерт по всичко разберете го най накрая.

    Коментиран от #25

  • 15 Пак ти

    15 28 Отговор
    Хлeбaркaтa ce oбaждa кoмeнтирa критикувa cьвeтвa вceки дeн Бoбитo e кoрумпирaн и e зa ocтaвкa Нo нe тoзи нaрциcт Тoй e упoрит aлчeн и нe ce cпирa прeд нищo Иcкaшe пocт в Юнaйтeд зa дирeктoр oтрязaхa гo Ceгa иcкa шeф и нищo другo Утрe щe иcкa и кocмoнaвт дa cтaнe Това са фактите нищо лично Гледам го като голяма уста ненастна за слава за пари и власт После жалка ни майка ще има скандали арогантен нахален ще ни оправи другия пьт Никой не го иска този тип за никаде поне не и аз
  • 16 Лебеди

    26 3 Отговор
    Много ви е хубаво с перуката, обаче футбола в бг е аматьорски и не става за гледане.
  • 17 Анджело

    22 6 Отговор
    Тез дърти миндили здраво държат кокала. Черно тото, мафийки. Туй да е друго да нема. Футболни имитации на Боко Тиквоча Чекмеджан
  • 18 Jjj

    14 1 Отговор
    А винету да си пълни чекмеджетата

    Коментиран от #35

  • 19 Фортнайт

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Q2z":

    Децата които ги мързи така казват, тате не виждам смисъл запиши ме на Фортнайт или Майнкрафт.
  • 20 Прав е

    8 17 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Глупости ако не е Венци Стефанов национала дори и Малта няма да бие. От школата на Славия излизат в момента най-големите таланти и Стефанов ги налага за разлика от ЦСКА София и Лудогорец. На времето Литекс имаше супер школа колко много футболисти излязоха от там, но откакто се преместиха в София взеха най лошото от ЦСКА играят само с чужденци. И за Бербатов е прав че той през живота си е управлявал само автомобил и за Мартин и Стилян е прав та те ги няма в България, който иска да работи за футбола може да го прави и без да е президент.

    Коментиран от #31

  • 21 Боби

    5 16 Отговор

    До коментар #5 от "Драги ми":

    Най-големият грях на Михайлов явно е че не е дал БГ паспорти ма Мухар, Бусата, Мапуко, Кайседо, Лам, Варела, Жоржиньо, Вилхуд, Баи, Вердон, Ману, Пинас, Мазику, Сантана, Икоку, Текпетей.... Тогава национала ни щеше да бие поне Швейцария който между другото има поне 4 играча нешвейцарци. А иначе плюете по Венци Стефанов, който в момента дава най-големите таланти на България. А какво даде Гриша Ганчев и ЦСКА които най-много плюят по Михайлов?
  • 22 По добре

    2 12 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    И по-добре че няма да стъпиш. Пази боже от такъв като тебе да е фен, поне не и на Левски.
  • 23 гост

    17 2 Отговор
    Мутрата ТУЛУП Венци да си кара пенсията вкъщи, и пияндето Михайлов да си кара пиянството вкъщи при жена си а не в БФС.
  • 24 Кой да играе

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хонорик":

    Кой да играе кажи твоят състав. Факт е че първите ни два отбора играят с 9 чужденци. Отборите само с българи се борят да не изпаднат. Играчите ни в чужбина или са твърди резерви или играят в измислени отбори. Кажи да те видим кой трябва да играе а не играе?
  • 25 едно към едно

    4 17 Отговор

    До коментар #14 от "ммммм":

    Едно към едно Стоичков. Нагъл, нахален, надменен. Е добре ако ще ги избираме кой е по-добър футболист тогава защо Бербатов да изберем Стоичков. Със сигурност има и по-голям авторитет в Европа. Ама само с ритане на топка не става да си футболист е едно да си президент друго. И както при футбола има йерархия и не може от децата да скочиш при мъжете така и тука е така. От футболист и хоп президент. Докажи се първо като управленец после ставай президент.
  • 26 Георгиев

    3 15 Отговор
    Както винаги, 100% точен. Марто след като спря да рита какво е направил. С какво се занимава. Какво образование има. Има ли поне някакво средно. Познава ли всички букви от азбуката.

    Коментиран от #27

  • 27 И тримата

    3 15 Отговор

    До коментар #26 от "Георгиев":

    То за тримата важи. Стилян още играе фитбол!!! Играе на малки вратички в Англия. Бербатов от над 5 години не играе футбол и прави нищо! Сега работата му е да наеме няколко адвоката и да съди БФС. Питам един сериозен въпрос защо не се върне в Пирин да помогне като директор?Така ще докаже че мисли за БГ футбола и ще покаже какъв управленец е. Аааа не може с бентлито да е някакъв директор само за президент е достоен.

    Коментиран от #33

  • 28 Гост

    12 1 Отговор
    Не разбирам,защо изобщо ни занимавате със този индивид?Само дразните хората.Какъв е този, освен че е президент на Славия, отбор със 2 хиляди фена? Със какво друго е известен? Сещам се само за мафия,тумбак, Славия и друго не знам.Колкото по малко внимание му обръщате, толкова по добре за всички.Ставате несериозен сайт, съучастник в легитимация на глупостите на този ........

    Коментиран от #29

  • 29 Фен

    1 9 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Отбор с 2000 фена 😊😊😊. А кой има повече? Това е единственият отбор даващ нещо на младите български момчета и националният отбор.
  • 30 бягай бе

    6 1 Отговор
    дебелак....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Васо

    0 0 Отговор
    Плачка,чичо Венци щото ще спре лапачката...мда
  • 33 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "И тримата":

    Що бе, търбуха кво "работи"? Пере парите на сик и урежда черното тото! Другите от бфс кво работят - перуката кърка перманентно и урежда големоглавия си син, Емо спи 23 часа в денонощието и 1 дреме, плешивия шмърка енфие и кой знае още какво и "усвоява" фондове... Домуса прибира пари от реклами и телевизионни права, които.... БФС му урежда, като "няма" конфликт на интереси! Тия ли ще "оправят" футбола, бе? Както го "оправят" от 2006 г....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бамбам

    1 1 Отговор
    Точен,бате Венци; Както винаги 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍!!!!!