Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 13:45 1 392 3

Царско село затваря стадиона: Без публика за мача с Левски

  • царско село-
  • левски-
  • covid-19

От клуба са категорични, че ще се съобразят със заповедта на Министерството на здравеопазването

Ръководството на Царско село официално обяви, че няма да допуска публика в следващите няколко домакински срещи, като в това число влиза и срещата с Левски през седмицата.

Поставяйки на първо място здравето на футболисти, служебни лица и фенове, клубът съобщава, че всички домакински мачове, докато в действия е настоящата заповед на МЗ, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА“, написаха в съобщение на Facebook-страницата си от отбора.

Сложната епидемична обстановка в страната изглежда е притеснила „царете“ достатъчно, че да вземат някои трудни решения.

Междувременно в Португалия Беленензеш се наложи да излезе в домакинството си срещу Бенфика с 9 души, тъй като огромна част от футболистите на тима бяха поставени под карантина.

У нас процентът на новооткритите случаи на заразени с COVID-19 спадна до 5% на ежедневна база, но въпреки това в болници продължават да се лекуват между 6-7 хил. души, а България не спира да оглавява списъка с най-висока смъртност на глава от населението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драгой

    4 0 Отговор
    Те ходят много хора на стадиона на Царско село, поне 3-ма човека.

    Коментиран от #2

  • 2 Фенове

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Драгой":

    Не разбирам що за отбор е това? ОК не давай на Левскарите билети или им дай 50 билета нещо символично, обаче защо лишаваш своите фенове от този спектакъл? Този отбор за какво изобщо е създаден като грам увежение няма към феновете си?

    Коментиран от #3

  • 3 Другият фен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фенове":

    Прав си! Никакво уважение нямат и към двамата си фенове! А когато пък все пак решат да има публика и двамата ни таксуват с по 20 кинта! Затова вече се отказах, оставаш сам! Дерзай!