Last news in Fakti

6 Декември, 2021 23:30 1 714 0

Стефано Пиоли: Ще заложим всичко на мача с Ливърпул

  • стефано пиоли-
  • милан-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Милан се изправя пред може би най-важния мач за сезона си

Стефано Пиоли: Ще заложим всичко на мача с Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Милан приема Ливърпул в решаващ мач за класирането на тима за фазата на 1/8-финалите в Шампионската лига, но дори при успех отборът няма да е сигурен за постигането на целта си. Стефано Пиоли все пак възнамерява да вложи всички сили на тима си.

Ливърпул притежава много скорост и класа при атакуващите си футболисти. Те са много добри в офанзивната игра. Ще трябва да сме много внимателни във вземането на отборните решения. Налага се вечерта да бъде на Милан. Имаме една възможност и възнамеряваме да заложим всичко утре“, каза Пиоли, цитиран от УЕФА.

„Росонерите“ имат редица проблеми със състава си преди дербито с „мърсисайдци“. Цели 8 души са с различни проблеми, но най-голямата липса изглежда ще бъде тази на Симон Кяер, който ще отсъства почти до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА