Last news in Fakti

7 Декември, 2021 13:37 1 621 0

Задържаният от властите в Италия футболен бос подаде оставка

  • италия-
  • масимо фереро-
  • серия а-
  • сампдория

Италианският клуб излезе с официално изявление по случая, в което съобщава, че Фереро повече няма да изпълнява задълженията си към Сампдория

Задържаният от властите в Италия футболен бос подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Задържаният от властите в Италия Масимо Фереро подаде оставка като президент на Сампдория. Босът беше тикнат зад решетките от Финансова полиция, а други петима негови съучастници бяха поставени под домашен арест.

Италианският клуб излезе с официално изявление по случая, в което съобщава, че Фереро повече няма да изпълнява задълженията си към Сампдория.

„С голямо учудване научихме за заповедта за задържането на Масимо Фереро. Тя беше поискана от прокуратурата заради събития отпреди много години. Все още не е ясна точната причина за задържането на Фереро. Събитията нямат нищо общо с управлението и собствеността на Сампдория. За да се избегнат всякакви спекулации около клуба, Фереро възнамерява незабавно да подаде своята оставка. В същото време Фереро ще бъде на разположение на следователите“, написаха от Сампдория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА