Last news in Fakti

10 Декември, 2021 11:51 2 936 21

В неделя Гриша Ганчев ще говори за всичко случващо се в ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • футбол

Тогава босът на "червените" ще бъде гост в предаването "120 минути" по "бТВ"

 В неделя Гриша Ганчев ще говори за всичко случващо се в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще говори за всичко случващо се в клуба, пише "Тема Спорт". Това ще се случи в неделя. Тогава босът на "червените" ще бъде гост в предаването "120 минути" по "бТВ".

То стартира в 17:00 и продължава до 19:00 часа. Очаква се босът на ЦСКА да говори за нов стадион и какво се случва с преговорите със спортното министерство. Както е известно, през седмицата "червените" публикуваха обръщение, в което отговориха на служебния министър Андрей Кузманов, който твърди, че ЦСКА има задължения за базите.

Очаква се да бъде засегната и темата с БФС. Клубът подкрепя Димитър Бербатов в опита му да стане президент на централата. Освен за ЦСКА Ганчев ще отговори и на въпроси по актуалните политически теми, както и опитите за съставяне на ново правителство. Бизнесменът дълго време не е имал медийни изяви и участието му в предаването се очаква с голям интерес. Днес Гриша Ганчев празнува 59-ия си рожден ден.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теодоро

    4 9 Отговор
    Да е жив и здрав ГНОМА от микре...
  • 2 Абе

    7 9 Отговор
    Е тоя нали се махаше от ЦСКА-София уж

    Коментиран от #11

  • 3 Гост

    8 9 Отговор
    Да каже що привлича чужденци от селските клубове от Европа и Южна Америка, които чакат топката "на крак", като преди 50 г., вместо да тръгват към нея, с което "изненадаха" и Рома на Мауриньо! Същевременно кадърните му собствени кадри са по Б и В групите, а един от тях му набута и хеттрик с екипа на Локо Пд. Но.... важното е, че Стойчо е "доволен" от мача, а и от всички мачове досега! Само съдиите са "слаби" според него!

    Коментиран от #13

  • 4 Стоян Александров

    10 12 Отговор
    Мафиот, мутра, крадец, измамник, българоубиец, некадърник..... Плати на Бойко такса застраховка в милиярди. Борец и само толкова. Перач на комунистическите пари. Прост човек. Нищо няма да каже защото е глупав и некадътен.

    Коментиран от #5, #9, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БФС ВЪН

    12 4 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОВА БФС ДА БЪДЕ ИЗРИНАТО! НА ДЪНОТО СМЕ ВЪВ ФУТБОЛА! НИКАКВИ УСПЕХИ, ПРЕДИЗВЕСТЕН ШАМПИОНАТ, КУПЕНИ СЪДИИ, НЕ СМЕ СЕ КЛАСИРАЛИ НА СВЕТОВНО ИЛИ ЕВРОПЕЙСКО ОТ 2004 ГОДИНА!!! А КЛИКАТА НА МИХАЙЛОВ С КУЧЕВЦИ, ПОПОВЦИ, ФУРНАДЖИИ И ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ ЗАКОПАХА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!!! ПОДКРЕПА ЗА БЕРБАТОВ!

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оня

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Малко му остава на джуджето , и той го знае !

    Коментиран от #10

  • 10 Стоян Александров

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Оня":

    Всички го знаят това. Пътник е. Пандизчия бъдещ. Но преди това ще докара етеополци до фалит задно с Петорчо.

    Коментиран от #17

  • 11 КЕШ

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Блъфира, разиграва публиката на малкият си пръст. А целта е базите. Сега има надежда понеже новият спортен министър е негов човек Радостин Василев адвокатчето на Томов. В главата му е сметачна машина кешира навдякъде където има далавера.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Георги Минчев

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Чакай сега Георги Минчев на кого е кадър на ЦСКА София или Литекс. Шизофренията ви ме обърква ЦСКС София дали е Литекс или не?
  • 14 Велик

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Ще каже колко е велик а публиката е под нивото му и няма право да иска. Пък ако иска той хвърля акциите и Сектор Г ще ходят да му падат на колене сакън недей без теб умираме.
  • 15 Няма нужда

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "БФС ВЪН":

    Хахаха предател дето един ден няма трудов стаж извън терена. Дето Стойчо Младенов от негово име казва който не свири за ЦСКА ще се разправяме. В екипа му Петър Величков дето се мазнеше на Михайлов, Георги Градев вика на Сираков само щото е от Левски милиционер от Симеоново и лъже че е делегат от селски отбор варвара. Стилиян дето не стъпва в БГ и рита на малки вратички или Мартин дето своите пари не опази заради либидото си. За национала точно ЦСКА София дето има 18 чужденеца ще купува още няма ДЮШ щото замеря децата си със шишета и играе с 10 бонговци титуляри точно вие ли говорите за национала? А 6:0 забрави ли с Бербатов и Стоичо Младенов от Чехия аиде няма нужда.
  • 16 EL GNOM

    3 3 Отговор
    Джуджето ще анонсира новия собственик на отбора, който се премести от Ловеч в София. Дон Валтер Папазки от Враца!
  • 17 3.14К

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Стоян Александров":

    До колкото знам Гришата е спасил вашият президент комарджия от глад и му е дал заем да има какво да вечерят с Раева, защото тя не обичала да яде леща. И първо си платете заплатите на персонала и задълженията към всички на които дължите пари. Ако заради НАП не ви вземат лиценза, ще ви приберат за просия. Тогава няма да ви спаси и юриста от Симеоново.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Композитор

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Друга песен ще запеете в неделя след интервюто кой какво и на кого има да плаща… Подготви се ментално: Валтер Папазки не иска да е собственик на ЦСКА. Ганчев и Инджов си отиват с Бойко и ю Доган.
  • 19 Две тирета

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Вие имате да давате 4 милиона на държавата. И също УЕФА ви отправи последно предупреждение да ви отнеме лиценза за неплатени пари на футболисти и треньори обаче вие казвате платете си дълговете😊. А ЦСКА софия кога ще плати? Когато сложи две тирета ли?

    Коментиран от #20

  • 20 3.14К

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Две тирета":

    Изобщо не ме интересуват и двата клуба. Цесекарите обаче си носят кръста за всички простотии, които са допуснали и повтарят и сега, за разлика от вас. По-толерирани от съдиите от вас са само Лудогорец и тези от столипиново. За подкрепата на толупа и пеевски няма какво да коментираме. Сега ще си плащате прокобата за всички мръсотии, които сте правили през годините.
  • 21 ????

    1 0 Отговор
    А, какво има да каже чОВЕЧЕТО ФАЛИРАЛО ЦСКА на 09.09.2016г???? То, МОРАЛ ИМА ли???? Какво търси ТО още на "АРМИЯТА"????