Last news in Fakti

10 Декември, 2021 13:00 2 381 19

Трибуна Сектор Г изригна: Е, не успяхме да победим самите римляни, но не сведохме глава

  • фенове-
  • футбол-
  • цска-
  • рома-
  • сектор г

Феновете на „армейците“ поздравиха своите съмишленици за показаната сила на своя несломим дух въпреки резултата и минусовите температури

Трибуна Сектор Г изригна: Е, не успяхме да победим самите римляни, но не сведохме глава - 1
Снимка: БГНЕС

Обединените привърженици на ЦСКА от „Трибуна Сектор Г“ използваха профила си във "Фейсбук", за да изразят гордостта си от представянето по време на мача с Рома (2:3) от Група „С“ на Лигата на конференциите.

Феновете на „армейците“ поздравиха своите съмишленици за показаната сила на своя несломим дух въпреки резултата и минусовите температури.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА „ТРИБУНА СЕКТОР Г“

"Serdica is my Rome!"
Думите на император Константин Велики, че антична Сердика е неговият Рим важат с пълна сила и за всеки един от нас - няма по-хубава и величествена от София!
Е, не успяхме да победим самите римляни, но не сведохме глава. "Сектор Г" отново показа силата на своя несломим дух и въпреки че губехме в резултата почти през целия мач, въпреки минусовите температури и напук на всичко и всички ние отново спечелихме нашата битка, а любимите ни песни кънтяха 90 минути на Националния стадион.
Поклон пред всички присъствали снощи!
Поклон пред "Сектор Г"!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    17 3 Отговор
    Изригна като пернишки комин . Ама вие на сериозно ли си мислите 4е имаме футбол в курника !!
  • 2 xXxX

    12 5 Отговор
    Е, май не успяхте да победите никого, а?. Нз с какво са горди точно. Аман от посредственост.

    Един Лудогорец имаше, и той се самоизяде като уволни чичо Гошо.
  • 3 Тройчо

    14 4 Отговор
    Като цяло, Рома контролираше играта от началото до края, което се дължеше и на откровено посредственото ниво от страна на ЦСКА София“, пише „Гадзета дело спорт“ в репортажа си за мача.
    Те хората си го казват
  • 4 Тройчо

    10 5 Отговор
    Извинявам се за допуснатата грешка в горния коментар забравих да сложа" тирето"

    Коментиран от #19

  • 5 boy.de

    4 3 Отговор
    Ковачев, вие да не сте ПР на ГГ - много Ентусиазирано го давате. Цоцате от две места, пък истинската журналистика да върви на м....а си.
  • 6 Пловдив

    9 3 Отговор
    Че вие кой изобщо победихте. ...нивото ви е на Серия Б. ...
  • 7 Стоян Александров

    5 5 Отговор
    Лелелелееееее каво оранжево падение. Не Ви ли е стам от снощи беееееее ? Позорници. Една шепа наркомани се аъбрали, че и плаъени на туй отгоре. Ганчев- мафиот, мутра, Петорчо некадърник и вечно друг му е ви овен, че вече е станал за посмешище с това, Публика жалка, платена, наркоманска и Вие ми се готдеете с това ли бееееее ? А че Рома след третия гол въобще не оскаха да са на терена това видяхте ли гобееееее ? ПОЗОРБЕ СНОЩИ ПАК, А НЕ ГОРДОСТ. И даже с тези факли не пари, а гомяма глоба пак докарахте на цеца. В цифри ако се гледа сте тотална загуба и СЛЕДВА КАКВО ???? СЛЕДВА ПЪЛЕН ФАЛИТ

    Коментиран от #9

  • 8 Гуциту

    5 2 Отговор
    Ха-ха-ха. Там боде и тук боде. Не заслужаваха да загубят в двата мача с 8 на 3. Бяха равностойни но само по бройка на терена.
  • 9 Булаир Фружин

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Опа, спокойно, нещо валерианче?
  • 10 Обесен Язовец

    4 1 Отговор
    Чудя се феновете на ЦСКА, до кога ще търпят тази простотия да продължава?
  • 11 Историк

    6 0 Отговор
    Роми срещу римляни… Ясно.
  • 12 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    И ДВАТА ОТБОРА БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОРЕКТНИ В ТОВА ЗА , КОЕТО СЕ БЯХА РАЗБРАЛИ !!! АГИТКИТЕ СА ДОВОЛНИ !!!!!!!!!!! ФУТБОЛНОТО БРАТСТВО Е НАВСЯКЪДЕ !!!!!!!!!
  • 13 Мим

    7 0 Отговор
    Абе оти се радвати .,на загубите ли.До сега една победа стройчо няма.Не виждате ли,че Рома накрая спряха да играят,за да може да вкарате някой гол и това да ви успокои.Иначе сте гола вода,тройчо все като загуби като няма какво да измисли вика,ама ние ги надиграхме,ама това,ама онова и накрая все загубили.Смешник пълен некадърник е.Любо е поне 100 пъти по дочбър от него...

    Коментиран от #15

  • 14 Футбол

    5 0 Отговор
    Абре, момци..., абре юнаци и аз съм от ЦСКА, ама кое му е достойното, не не сведохме глави, те ни ги сведоха и спряха да играят, това и баба ни Илийца го разбра! Той и Стойчо Ви го каза, няма ги онези впемена кога колоси щато Ливърпул, Аякс и т.н. свеждаха глави в София.... не ставайте повече смешни с такива пасквили ... какъв Рим, какъв император Константин, ами този ваш пасквил е шизофреничен !!!! Вместо да отчетете че има още мноого работа, че Стойчо вместо да вдига пушилки и да бистри политика, стадиони, фшнанси, министерства е по добпе да запрята ръкави, да сгяга селекция, да си гледа треньорската работа, че и Венци Стефанов дето недолюбва Левскарите ни взе за мезе! ТА СТОЙЧОО хващай се за работа, това му е майката на успехите, чисти гнилото, дигай нивото и напред, иначе ..... Та ЦСКА при Стамен Белчев бе по добре!
  • 15 Стоян Александров

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Мим":

    Това съм го писал поне 100 пъти. И нито един, повтарям нито един цесекар не ме подкрепи. Колко е жалко само това, а е видимо от 100 км. Нямам думи за фенове и отбор подкрепящи 100% измама. Всичко при тези е измама. От отбор, футболисти, собственик, за треньор да не говорим, стадион и стигнем до публиката..... 100 % измама. Ще го разберете разбира се по-трудния начин. Само ПФК ЛЕВСКИ- СОФИЯ...ОЛЕ
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Така наречените "ултраси" от футбол не разбират, а не ги и интересува, дори не гледат мачовете! Само къркат, пеят си някакви песни, някои с гръб към терена и докарват глоби на отбора с факли и димки! Искат те да бъдат забелязани и да са център на внимание, а не футболистите! Ако разбираха от футбол щеше да им направи впечатление посредственото ниво на ганчевите наемници, които стават само за аматьорските дивизии на Европа! Ако мислите, че това не го видяха футболистите на Рома и Мауриньо, значи сте в страхотна заблуда! Нито един от ганчевите наемници не става дори за серия Б!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГЕРЕН

    2 0 Отговор
    СЛЕД КАТО СА ПАДНАЛИ С ПЕТ ОТ БОДИТАТА ТРИ ОТ ИНТЕР. КАКЪВ ОТБОР ДА Чакаш??!?. БЕЗДУШЕН
    И ОБЕЗВЕРЕН. И ВЪПРЕКИ ТОВА ПОВЕДОХА С 3: 0.РАДВАЙТЕ СЕ.
    НО РАДОСТА ВИЕ ФАЛШ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.